RODIL SE JE DEČEK

Čestitke letijo: poglejte, kdo vse se je oglasil po kraljevem rojstvu

Zakonca Obama: Komaj čakava, da ga srečava.
Fotografija: Postala sta starša. FOTO: Wp#jrak, John Rainford, Wenn
Odpri galerijo
Postala sta starša. FOTO: Wp#jrak, John Rainford, Wenn

Meghan Markle in princ Harry ob rojstvu prvorojenca prejemata čestitke z vseh koncev sveta. Tako sta se po objavi, da sta dobila sina, oglasila zakonca Obama. Michelle Obama je na twitterju zapisala: »Čestitke, Meghan in Harry. Z Barackom sva navdušena in komaj čakava, da ga srečava.«

Čestitke je družina prejela tudi od britanske premierke Therese May ter laburističnega vodje Jeremyja Corbyna in škotske premierke. Nadškof Justin Welby, ki je Meghan in Harryja poročil, pa je dejal: »Naj bog blagoslovi novo družino z ljubeznijo, zdravjem in s srečo.«

Čestitke dežujejo tudi iz ZDA, kjer je bila Meghan rojena in si je ustvarila igralsko kariero. »Pravkar sem slišal, da je svet težji za 3200 gramov. Veliko ljubezni njemu in staršema,« je zapisal igralski kolega Patrick J. Adams.

Seveda so čestitali tudi iz Avstralije in z Nove Zelandije, od koder je premierka sporočila, da bodo v čast kraljevemu sinu posadili 10 dreves, hkrati bodo pripravili donacijske paketke za novorojence družin v stiski.
 
Fant, ki za javnost še nima imena, je sedmi v vrsti za prestol: za princem Walesa ter vojvodi Cambriškem in njegovimi tremi otroki ter princem Harryjem. Je osmi pravnuk kraljice Elizabete II.  







 

Preberite še:

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije