TRAVMATIČNO

Ne boste verjeli, koga je Cecin sin poklical, takoj ko je izgubil nedolžnost

Star je bil 12 ali 13 let, ona pa 16.
Fotografija: Mladoporočenca Veljko in Bogdana Ražnatović sta imela tradicionalno srbsko poroko. FOTO: Zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Mladoporočenca Veljko in Bogdana Ražnatović sta imela tradicionalno srbsko poroko. FOTO: Zaslonski posnetek

Veljko Ražnatović (23), prvorojenec srbske turbofolk kraljice Svetlane Cece Ražnatović in Željka Ražnatovića Arkana (umorjen 15. januarja 2000) je pred tednom dni na poroki leta v Srbiji obljubil večno zvestobo svoji nevesti Bogdani Rodić. Srbski mediji so še vedno polni novic o poroki in mladoporočencih, o ženinu pa so izbrskali pikantno podrobnost.
 
Preberite tudi:
FOTO: Šokirani boste! Arkanov sin na poroko v uniformi

Veljko je med gostovanjem v oddaji Amidži šou pred časom spregovoril tudi o tem, kdaj je bil prvič intimen s kakšnim dekletom. »Ni bila najlepša izkušnja, bila je celo travmatična. Star sem bil 12 ali 13 let, ona pa 16. Zgodilo se je na moškem stranišču in takoj zatem sem poklical mama in ji rekel: Mama, zgodilo se je,« je pred kamerami odkrito priznal Veljko. Tudi mati Ceca je pred nekaj leti razkrila, da je bila polnoletna, ko je prvič seksala, in da nad spolnim odnosom ni bila navdušena.
 
Preberite tudi:
To je Ceca povedala o malem Željku

Veljko pa je zagotovo izkusil tudi prijetnejše spolne izkušnje, saj z ženo naslednje leto pričakujeta naraščaj. Presrečni bodoči oče je razkril, da pričakuje sina, ki ga bo poimenoval po svojem očetu. Ceca je nad tem, da bo kmalu babica, navdušena, za spol otroka pa ji je povsem vseeno, pomembno je, da bo zdrav.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije