PRODAJNA USPEŠNICA

Bradova bivša prodaja sveče, ki dišijo kot njena vagina (FOTO)

Objavljeno 14. januar 2020 17.24 | Posodobljeno 14. januar 2020 20.38 | Piše: P. K.

Nova vonjava je marsikoga presenetila.

Gwyneth Paltrow. FOTO: Mario Anzuoni Reuters
Gwyneth Paltrow je pred dvema desetletjema zaslovela z vlogo v filmu Sedem, kjer je bil njen soigralec Brad Pitt, s katerim sta postala eden najbolj znanih hollywoodskih parov, preden ji jo on, kot je kasneje povedala, strl srce. Zdaj Gwyneth prisega na vegansko hrano in različne prehranske dodatke, ki jo ohranjajo zdravo in mladostno.
image
Nekoč je bila skupaj z Bradom. FOTO: A


Potem ko je bila njena stran Goop, kjer deli življenjske nasvete, tudi na sodišču označena za leglo psevdoznanosti, še kar vztraja pri nenavadnih prodajnih artiklih. Tokrat se je na trgu pojavila sveča, ki naj bi imela vonj po njeni vagini. Za 75 dolarjev jo lahko prek spleta kupite to nenavadno svečo, ki bo odišavila vaš dom. Očitno se Gwyneth spet spušča posel, ki dviguje veliko prahu. 

image
FOTO: Facebook

Nekoč je ženskam že svetovala, naj svojo vagino razvajajo nad paro, lani pa je morala plačati 120.000 evrov odškodnine zaradi trditev, da jajca iz žada in rožnatega kremena, ki si jih morajo ženske vstaviti v vagino, vplivajo na hormone, uravnavajo mesečni ciklus, izboljšujejo spolno življenje in počutje ter blažijo depresijo.
Deli s prijatelji