PRIJATELJSKI

Brad znova v objemu bivše žene?

Zabava, na kateri se je trlo zvezdnikov.
Fotografija: Čeprav sta ločena že več kot desetletje, pa Jennifer Aniston in Brada Pitta nenehno povezujejo. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Čeprav sta ločena že več kot desetletje, pa Jennifer Aniston in Brada Pitta nenehno povezujejo. FOTO: Reuters

Čeprav zadnje tedne Brada Pitta povezujejo s Charlize Theron, pa nikakor ne potihnejo namigovanja, da se bo po ločitvi od Angeline Jolie lepi igralec ponovno znašel v objemu nekdanje žene Jennifer Aniston. Take govorice bo le še podžgalo to, da je bil Brad med številnimi hollywoodskimi zvezdniki, ki so se udeležili zabave ob Jenniferinem rojstnem dnevu.

Jennifer, ki bo abrahama sicer srečala v ponedeljek, je slavila v hotelu Sunset Tower, kamor so se zgrnili nekateri največji hollywoodski zvezdniki, da bi slavili skupaj s prijateljico. Na zabavo pa se je izmuznil tudi Brad (55), o čemer danes pišejo vsi mediji in se sprašujejo, ali sta nekdanja zakonca morda vendarle ponovno skupaj.

Jennifer nikoli ni skrivala, da jo je ločitev od Brada zaradi Angeline zelo prizadela, kljub temu pa o nekdanjem možu nikoli ni rekla žal besede, v tesnih stikih je ostala tudi z njegovimi starši, ki svojo nekdanjo snaho obožujejo. Odkar se je ločil od Angeline, lani pa še Jennifer od svojega drugega moža Justina Therouxa, pa Jen in Brada nenehno povezujejo, ne potihnejo niti govorice, da pričakujeta skupnega otroka.



Jeninega velikega slavja so se sicer udeležili tudi Gwyneth Paltrow (še ena Bradova nekdanja), John Mayer (nekdanji Jenin partner) in njegova nekdanja partnerica Katy Perry s svojim sedanjim partnerjem Orlandom Bloomom. Manjkali niso niti George in Amal Clooney, Reese Witherspoon, Ellen DeGeneres, Kate Hudson in Demi Moore.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije