GROŽNJE S SMRTJO

Bolno, kako se komik norčuje iz Kobejeve smrti (VIDEO)

Komik objavil, da je košarkar umrl 23 let prepozno. Zdaj mu mnogi grozijo s smrtjo, varuje ga policija.
Fotografija: Zaradi neposrečene šale mu grozijo s smrtjo.
Odpri galerijo
Zaradi neposrečene šale mu grozijo s smrtjo.

Medtem ko ves svet objokuje tragično smrt košarkarskega velikana Kobeja Bryanta, je ameriški komik Ari Shaffir naredil nadvse neprimeren video in ga brez sramu poslal v svet. »Smrt Kobeja Bryanta je prišla 23 let prepozno. Izvlekel se je po posilstvu, saj hollywoodski liberalci bolj navijajo za Lakerse kot obsojajo posilstvo. Lepe pozdrave za heroja, ki je pozabil natočiti gorivo v helikopter, sovražim Lakerse. Kako lep je ta dan,« je pospremil smrt legende in njegove 13-letne hčerke Gianne.

Komik je to grobo potezo pojasnil s tem, da vedno po smrti kakšne slavne osebnosti objavi kakšno umazano podrobnost iz njenega življenja, ker da rad ruši ideal bogov. »Kot odgovor na vsesplošne izraze sožalja in ljubezni objavim nekaj zlobnega. To je samo šala, sicer nikogar ne sovražim,« se je izgovarjal.


A če je mislil, da se lahko norčuje ob Kobejevi smrti, je to med ljudmi izzvalo ogromno ogorčenje. Kot je objavil portal TMZ, ki je prvi poročal o tragediji, so Shaffirju že grozili s smrtjo. Komik naj bi menda zaradi tega že zaprosil za policijsko varstvo, njegove predstave so odpovedane.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije