SOPROG

Bodočega moža so ji predstavili starši

Elisabeth Rohm pri 45 našla sanjskega moškega. Ko je padel na koleno, je zajokala kot otrok.
Fotografija: Ko ji je podaril diamantni prstan, je zajokala kot otrok.
Odpri galerijo
Ko ji je podaril diamantni prstan, je zajokala kot otrok.

Kdor čaka, dočaka. To zdaj nadvse dobro ve igralka Elisabeth Rohm, saj je moralo miniti 45 let njenega življenja, preden je naletela na moškega svojih sanj. »Dovolj dolgo sem čakala, da sem našla gospoda Pravega, mojega Jonathana!« je kriknila od sreče, ko je pred nekaj dnevi v intimi njunega vrta, od koder se je razprostiral pravljični razgled na zahajajoče sonce nad morjem, upokojeni sodnik Jonathan Colby padel na koleno in zaprosil ljubljeno, naj bo z njim do konca dni.
Ko ji je podaril diamantni prstan, je zajokala kot otrok.
Ko ji je podaril diamantni prstan, je zajokala kot otrok.

Pred oltar še ni zakorakala, čeprav je že dvakrat mislila, da se ji je ljubezenska sreča vendar nasmehnila. Prvič leta 2000, a je njena zaroka z režiserjem Austinom Smithardom padla v vodo, Elisabeth pa je našla uteho v objemu podjetnika Rona Anthonyja Woosterja. A čeprav sta tudi onadva čustva zapečatila z zaroko in leta 2008 s hčerko Easton August Anthony, ju usoda ni povedla pred oltar, nasprotno, leta 2014 sta zakorakala po ločenih poteh.
Elisabeth in Jonathan sta drug v drugem našla svojo boljšo polovico. FOTO: instagram
Elisabeth in Jonathan sta drug v drugem našla svojo boljšo polovico. FOTO: instagram

A čeprav jo je tedaj verjetno bolelo srce, je zdaj sprevidela, da se je vse zgodilo z namenom. Starši so jo namreč spoznali z upokojenim sodnikom Jonathanom in nenadoma je bilo vse tako, kot mora biti. »Z njim so bile uslišane vse moje molitve. Je najbolj ljubeč, prijazen, darežljiv in eleganten moški, kar sem jih kdaj spoznala. Izjemen je!« Podobno tudi Jonathan čisla bodočo ženo, prepričan, da so mu Elisabeth, najboljšo žensko, kar jih je spoznal, višje sile poslale naravnost z neba.


Igralka, ki ji je največjo prepoznavnost prinesla vloga pomočnice okrožnega tožilca v megapriljubljeni seriji Zakon in red, je tedaj, ko je njen dragi izustil romantično snubitev, zajokala kot otrok. »Ne nazadnje sem našla ljubezen svojega življenja. In seveda sem rekla da! Nikoli ni prepozno, da spišeš svojo ljubezensko zgodbo,« je radostna blondinka in neizmerno hvaležna staršem, da so ji na pot pripeljali Colbyja, s katerim se bosta skupaj postarala. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije