RAZKRITJE

Bivši minister naj bi ji plačeval, da mu hodi po testisih?!

Objavljeno 09. avgust 2019 21.49 | Posodobljeno 09. avgust 2019 23.17 | Piše: A. L.

Anđela Vještica je zagrozila s sodiščem.

Anđela Vještica. FOTO: Facebook
Med tistimi, ki naj bi najemali storitve srbske starlete Anđele Vještice – Kurir jo je razglasil za najbolj plačano domino v regiji, ki za uro druženja v žep pospravi 500 evrov –, naj bi bili bogati poslovneži z vzhoda, srbski tajkuni, bogataši iz Hrvaške, ljubitelj njenih igric pa naj bi bil tudi lider Nove Srbije (NS) in bivši minister Velimir (Velja) Ilić.

Vještica, kar po slovensko pomeni čarovnica, naj bi s seboj pridno nosila kovček, poln bolj ali manj običajnih seksualnih pripomočkov (biče, lisice, ščipalke za bradavice, umetni penis z dvema koncema idr.).
 
Kurir je o domnevnem druženju Anđele in Velje že pisal, lider NS pa je že takrat poznanstvo z njo zanikal, češ da ne ve, kdo je ona. Tudi Anđela je zanikala, da ga pozna in je Kurirju zagrozila s sodiščem. Ilića so ponovno poklicali in vprašali, ali se spomni druženj z njo, ta pa jim je odvrnil, da ne pozna nobene Anđele, in končal pogovor.

​Anđela je menda želela vstopiti v svet erotike, slikala se je za Playboy, nastopila pa je tudi v resničnostnih šovih Farma in Zadruga. Njene posnetke je menda mogoče najti tudi na straneh z vsebino za odrasle ...
Deli s prijatelji