BREZČUTNO

Bivša manekenka o svoji hčerki: Ni lepa niti inteligentna

Objavljeno 13. avgust 2019 16.25 | Posodobljeno 13. avgust 2019 22.57 | Piše: T. K.
Ključne besede: Carla Bellucci

Da bi hčerka uspela v poslu, mora nujno na lepotne operacije, je prepričana Carla Bellucci. Trenutno razmišlja o polnilih za ustnice, prsi in zadnjico takoj, ko hči dopolni 16 let.

Carla Bellucci, nekdanja manekenka FOTO: Instagram
Nekdanja manekenka Carla Belluci je v intervjuju za revijo Closer povedala nekaj krepkih o svoji vzgoji. Zdaj 37-letna nekdanja manekenka se zaveda, da življenje ni lahko, zato je svoji 14-letni hčerki Tanishi svetovala, da takoj, ko bo dovolj stara, opravi nekaj lepotnih operacij.

Kot da to še ne bi bilo dovolj, Carla trdi, da njena hčerka ni najbolj inteligentna, zato mora, če želi v življenju uspeti, vse staviti na svoj videz. Ta pa mora biti zaradi tega popoln. Trenutno naj bi ji bil všeč videz sester Kardashian – torej velika zaobljena zadnjica, velike prsi in polne ustnice. »Po polnila bo odšla pri 16 letih, kar popolnoma podpiram.«

»Če želi biti uspešna vplivnica ali zvezda resničnostnih šovov, mora svoj videz prilagoditi trenutno popularnemu, zato so operacije očitna izbira. Ni sicer videti slabo, ampak z operacijami bo lepša,« je še dodala brezčutna mama najstnice, ki za estetske operacije hčerke sicer že varčuje, čeprav jo bo najprej poskusila operirati na račun zdravstvenega zavarovanja.
Deli s prijatelji