KULTNA SERIJA

Beverly Hills 90210 se vrača!

Kultna mladinska serija spet na malih zaslonih. Shannen Doherty sodelovanja še ni potrdila.
Fotografija: Nadaljevanka je zaznamovala devetdeseta leta. FOTO: Pr
Odpri galerijo
Nadaljevanka je zaznamovala devetdeseta leta. FOTO: Pr

Tori Spelling je minuli petek v pogovorni televizijski oddaji Access Live uradno potrdila, da se kultna mladinska nadaljevanka Beverly Hills 90210 vrača na male zaslone. Novica je še zlasti udarila med pripadniki generacije, ki je s to nadaljevanko odraščala. Prvo uradno potrditev je 45-letna igralka izrekla približno dva meseca zatem, ko se je sestala na kavi s člani prvotne igralske postave.
Tori Spelling si je ustvarila veliko družino. FOTO: Guliver/cover Images
Tori Spelling si je ustvarila veliko družino. FOTO: Guliver/cover Images

»Prvotna zasedba se bo znova združila, igrali bomo bolj zrele verzije svojih likov,« je razkrila Tori. »Oboževalci bodo prijetno presenečeni, ker bomo osnovno zgodbo mešali s prizori iz prvotne nadaljevanke. Tako bo sodelovala celotna ekipa, no, skoraj vsi.«
Nadaljevanka je zaznamovala devetdeseta leta. FOTO: Pr
Nadaljevanka je zaznamovala devetdeseta leta. FOTO: Pr

Ta odgovor je spodbudil voditelja oddaje, ki sta poskušala izvedeti, kdo ji je sodelovanje odrekel. »No, Luke (Perry) nastopa v seriji Riverdale, tako da bo nastopil, kolikor mu bo to dovolil čas. A bodo skoraj vsi sodelovali.« Slabo pa kaže z nastopom Shannen Doherty, ki je v prvih štirih sezonah igrala Brendo Walsh. Tori je poudarila, da si želi, da bi se vrnila: »Z velikim veseljem bi jo sprejeli. Trenutno še nimamo njenega odgovora, če slučajno gleda to oddajo, bi ji sporočila, da bi radi, da se vrne.«


Voditeljica oddaje je namignila, da bi bilo zanimivo v nadaljevanki obdelati Shannenino osebno izkušnjo z rakom na dojki, s katerim se je borila med letoma 2015 in 2017. »O čemer koli se bo želela pogovarjati, se bomo pogovarjali,« je zagotovila Tori in potrdila, da se bo v nadaljevanju spet pojavilo zbirališče Peach Pit, in kot zanimivost razkrila, da je v njem v osmi epizodi Peach Pit After Dark nastopil tudi Adam Levine s svojo skupino Maroon 5.


Tori Spelling je hči pokojnega ustanovitelja in producenta nadaljevanke Beverly Hills 90210 Aarona Spellinga, bila je ena izmed petih igralcev, ki so nastopili v vseh 292 epizodah desetih sezon nadaljevanke. Danes je mati petih otrok z nestanovitnim družinskim življenjem.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije