Beckhamova je morala odpustiti šoferja

Modno kraljestvo Victorie Beckham se podira. Bivša spajsica menda varčuje na vsakem koraku.
Fotografija: Poslovni načrti Victorie Beckham so se, kot kaže, sfižili. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Poslovni načrti Victorie Beckham so se, kot kaže, sfižili. FOTO: Reuters

Modna oblikovalka in nekdanja članica skupine Spice Girls Victoria Beckham naj bi bila v velikih finančnih težavah. Bivša glasbenica naj bi bila tako globoko v rdečih številkah, da je morala odpustiti šoferja. Za minus na računu 45-letnice naj bi bila kriva njena znamka oblačil, ki ji je prinesla več kot 14 milijonov evrov izgube. Da bi se izvlekla iz dolgov, je morala zvezdnica, če gre verjeti govoricam, odpustiti še nekaj drugih hišnih pomočnikov, poleg tega je prekinila pogodbo s cvetličarjem, ki ji je sicer redno dostavljal cvetje v njeno osrednjo modno trgovino v središču Londona. Zdaj ko nima več šoferja, se Victoria vozi domov s taksijem ali pa za volan sede kar sama.
Modni svet naj bi zvezdnico še naprej podpiral. FOTO: twitter
Modni svet naj bi zvezdnico še naprej podpiral. FOTO: twitter

»Borka je in gotovo ne bo dopustila, da bi njeno modno kraljestvo propadlo,« je medijem zaupal vir blizu nje ter dodal, da jo podpirajo številni oblikovalci, saj jim je zelo ljuba.

Mož ji ne pomaga

Njen mož, upokojeni nogometaš David Beckham, ji tokrat menda ni bil pripravljen priskočiti na pomoč, čeprav sicer veljata za enega najbolj složnih parov na zvezdniškem družabnem prizorišču. Skupaj sta že 20 let, njun zakon pa je preživel številne škandale, afere, prevare in krize. Zvezo sta začela daleč od oči javnosti, Victoria je z Davidom varala takratnega fanta Stuarta Biltona. »Otroci so najina prioriteta. Vse, kar počneva, se vrti okoli njih. Oba imava rada to, kar počneva, in ceniva drug drugega. Srečna sva, da rasteva skupaj,« je nekoč opisala recept za srečo v zakonu. Povedala je tudi, da je bila to ljubezen na prvi pogled.


Če ima Victoria težave na področju financ, pa ima v težkih časih ob sebi vsaj dobre prijatelje. Ob strani ji stoji igralka Eva Longoria, družini sta skupaj preživeli letošnji božič. Potem ko so se razširile govorice o njenem bankrotu, je Eva na spletu objavila simpatično fotografijo z božičnih počitnic v Cotswoldsu v Angliji, kjer sta družini proslavljali v razkošnem dvorcu Beckhamovih. »Najboljši božič vseh časov! Da bi vsa dobra prijateljstva na tem svetu trajala še leta in leta!« je spletnim sledilcem zaželela igralka.
Victorii v težkih časih stoji ob strani prijateljica Eva Longoria. FOTO: Instagram
Victorii v težkih časih stoji ob strani prijateljica Eva Longoria. FOTO: Instagram

Beckhamova je svojo modno znamko prvič predstavila septembra 2008; do leta 2011 je postala redna gostja newyorškega tedna mode, takrat je predstavila tudi nizkocenovno linijo Victoria by Victoria Beckham. Napovedovali so, da naj bi z njo v prvem četrtletju zaslužila več kot 70 milijonov evrov. V ponudbo je vključila še luksuzne torbice. Istega leta je prejela prestižno britansko modno nagrado za modno znamko leta. Lani je kolekcijo namesto v New Yorku prvič predstavila na londonskem tednu mode, letos pa je prek predstavnika za stike z javnostjo razglasila, da niti v prihodnosti ne namerava ustvarjati oblačil iz krzna in da v kolekcijo jesen/zima ne bo vključila usnja eksotičnih živali. Letos je poleg modne ustanovila še lepotno znamko Victoria Beckham Beauty. Bistvo lepotnih izdelkov, ki jih ponuja, je, da niso le dekorativni, ampak tudi negovalni, hkrati pa prijazni do zdravja in ekološko neoporečni. Znamko je opisala kot »aktivno in učinkovito, toda čisto in prijazno«. Nemara bo prav ta rešila potapljajoči se modni svet nekdanje spajsice. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije