NAGOVORIL OBOŽEVALCE

Balašević po infarktu sporočil: Imam dobro in slabo novico

Pevec upa, da bo kmalu lahko ponovno koncertiral.
Fotografija: Đorđe Balašević po infarktu okreva. FOTO: Mavric Pivk, Delo
Odpri galerijo
Đorđe Balašević po infarktu okreva. FOTO: Mavric Pivk, Delo

Legendarni srbski pevec Đorđe Balašević je sredi novembra prestrašil oboževalce, ko je doživel infarkt. Pevca so urgentno operirali in mu vstavili žilni opornici. Več dni je nato preživel na oddelku intenzivne nege bolnišnice v Sremski Kamenici.

Prvič po tem, ko je bilo njegovo življenje ogroženo, se je pevec oglasil in prek svoje facebook strani sporočil, da ima eno dobro in eno slabo novico.
 
Preberite tudi:
Balašević bo moral po infarktu marsikaj spremeniti v življenju
Do Slovencev žaljivi Đorđe Balašević

»Dobra novica je, da nisem umrl, ne še,« se je pošalil 66-letnik, nato pa pojasnil, kakšna drama se je dogajala z njegovim zdravjem. »Slaba novica je, da to ni skok v višino, kjer imaš na voljo tri poskuse. Imel sem manjše težave. Žal mi je, da sem moral odpovedati koncert v Kragujevcu. V bolnišnici sem bil štiri dni, nisem imel operacije na srcu, malo sem popravljen,« je povedal. Nato pa se je pošalil na svoj račun in račun zdravnikov: »Bili so fer, prvič mi je nekdo nekaj vstavil. Kadar koli greš k zdravniku, ti običajno nekaj vzamejo, ledvične kamne ... Dobil sem štiri žilne opornice. Rekli so mi, da bom lahko tekel. Ne verjamem. Ne sprašujte me, ali sem dobro. Nikoli več ne bom dobro, ker imam sto let. Torej ne morem biti dobro. Upam, da bom lahko nadaljeval tam, kjer sem se ustavil.«



Balašević upa, da bo koncerte, ki so zaradi njegovih zdravstvenih težav odpadli, lahko nadomestil. Koncert v Kragujevcu, ki bi ga moral imeti prav na dan, ko je doživel infarkt, naj bi izvedel 28. decembra. Poudaril je, da naj bi v nekaj dneh dobil zeleno luč zdravnikov in da se bo takrat ponovno obrnil na oboževalce.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije