KONEC LJUBEZNI

Avril Lavigne spet samska

Ljubezni z milijarderjevim sinom odklenkalo. Pevka je prijateljica z obema bivšima možema.
Fotografija: Bo Avril prepevala o zlomljenih srcih ali se bo pogumno lotila iskanja nove ljubezni? FOTO: instagram
Odpri galerijo
Bo Avril prepevala o zlomljenih srcih ali se bo pogumno lotila iskanja nove ljubezni? FOTO: instagram

Kanadska punk princeska Avril Lavigne dobro ve, da za ljubezen ni nikakršnih zagotovil. Pri komaj 35 letih ima za sabo že dva razpadla zakona, tudi prenekatero njeno ljubimkanje je že splavalo po vodi. Kar so, seveda, vselej zagrabili tabloidi, tako da ranjenega srca nikoli ni mogla celiti v miru. In morebiti je tudi zato pred svetom skrivala precej novo ljubezen s Phillipom Sarofimom, sinom teksaškega milijarderja Fayeza Sarofima, ki je med njima vzklila na začetku lanskega leta. Ter je zdaj tako tiho, kot je zrasla, tudi odcvetela.
Avril in Phillip sta se po dobrem letu ljubezni razšla. FOTO: instagram
Avril in Phillip sta se po dobrem letu ljubezni razšla. FOTO: instagram

Zvezdničino ljubezensko življenje ni mirna plovba, ampak je polno vzponov in padcev. Zaljubljanje, odljubljanje in lizanje srčnih ran. Prvega moža Derycka Whibleyja, pevca skupine Sum 41, je spoznala že kot 17-letni deklič, a sta meje platonskega odnosa prekoračila šele po dveh letih prijateljstva, še dve leti pozneje pa sta si obljubila večnost. A je ta zanju trajala le tri leta, uteho po propadlem zakonu pa je našla v objemu Brodyja Jennerja, a je tudi njima odklenkalo po že dveh letih romance.

A če je ob Brodyju ni usodno zaščemelo, se je vse spremenilo, ko je spoznala desetletje starejšega Chada Kroegerja, frontmena skupine Nickelback, ki ji je v hipu spodnesel tla pod nogami. Tako brzinsko, da sta se po le enem mesecu ljubezni sprehodila pred oltar. A sta tudi dokaj hitro, po zgolj dveh letih, že podpisovala ločitvene papirje. A tudi če jo je bolelo, je to danes že izzvenelo, saj Avril z obema bivšima možema ohranja tople prijateljske odnose.
Ob Chadu jo je udarilo kot strela z jasnega. FOTO: guliver/cover images
Ob Chadu jo je udarilo kot strela z jasnega. FOTO: guliver/cover images

»Z Deryckom se poznava že od nekdaj, še najini mami sta se družili, pa tudi midva nikakor nisva bila muha enodnevnica. Bil je pomemben v precejšnjem delu mojega življenja,« je dejala, o Chadu pa še dodala, da ju ne povezuje le delo, ampak tudi lep spomin na to, da ji je v nekaterih težkih trenutkih stal ob strani. In ji še danes. »Izjemno zaščitniški moški je. Nanj še vedno gledam kot na svojo družino.«
Derycka je poznala že od mladih nog. FOTO: guliver/cover images
Derycka je poznala že od mladih nog. FOTO: guliver/cover images

Pri 33 letih je bila že dvakratna ločenka, kar jo je morda nekoliko izučilo, naj se v nič ne zaleti na vrat na nos. Zato tudi kratkega razmerja s producentom J. R. Rotemom ni obešala na veliki zvon. Vemo namreč le, da jima je odklenkalo enkrat leta 2017. Za valentinovo 2018 pa je bila že spet sveže zaljubljena, v Phillipa, ki ga je prek skupnega prijatelja spoznala na večerji. A čeprav je med njima menda nemudoma zaprasketalo, je mlado ljubezen skrivala in je o njej spregovorila šele po enem letu, na letošnji praznik ljubezni.


»V minulih nekaj letih sem se videvala z nekaj ljudmi, a o tem nisem želela govoriti. Zdaj pa lahko povem, da s Phillipom praznujeva prvo obletnico.« A druge ne bosta, saj sta mednju menda posegla prenapolnjena urnika. Predvsem ker je Phillip zaradi ljubezni do pevke svojo kariero postavil na stranski tir. »Vsakokrat, ko je želel nazaj v Ameriko, da uredi posle, ga je prepričala, da je šel z njo v Evropo ali Azijo,« je povedal vir. In če je to počel v žaru nove ljubezni, je očitno spoznal, da na dolgi rok tako pač ne bo šlo. Nazadnje so ju skupaj videli poleti, zdaj pa so njuni skupni prijatelji prišepnili, da jima je odklenkalo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije