Anna Faris še tretjič pred oltar

Igralka se je že dvakrat opekla. Poročni zvonovi tudi za Sienno Miller.
Fotografija: Jude Law je izdal Siennino ljubezen, ko je skočil med rjuhe z varuško svojih otrok. FOTO: Guliver/Cover images
Odpri galerijo
Jude Law je izdal Siennino ljubezen, ko je skočil med rjuhe z varuško svojih otrok. FOTO: Guliver/Cover images

Kjer je dim, je običajno ogenj. Ali, če to prenesemo v svet zabavne industrije: kjer so govorice, je najverjetneje vsaj zrno ali dve resnice. To se je zdaj izkazalo za resnično tudi za šepetanja o zaroki hollywoodske lepotičke Anne Faris, ki so po tamkajšnjih ulicah zašušljala novembra. A če tedaj kljub precej glasnim namigom z nobenega konca ni prišla potrditev, je radostno vest zdaj potrdila njena soigralka Allison Janney. »Nisem vedela, da jo bo zasnubil, nato pa sem videla prstan. Mislim, da je Anna čakala, da ga kdo opazi,« je dejala Janneyjeva in dodala, da je z zaljubljencema že pred časom slavila njuno zaroko.
​Podobno menda v teh dneh na rožnatem oblačku sreče in brezglave zaljubljenosti plava Sienna Miller, ki naj bi ji srčni izbranec Lucas Zwirner po enem letu podaril zaročni prstan.

Prikupna Anna morda verjame v zvestobo in ljubezen, a ne več nujno tudi v poroko in zakon. Poskusila je namreč že dvakrat, a se ji je obakrat zalomilo. Sprva z Benom Indro, a jima je 2008. odklenkalo po štirih letih zakonske sreče, nato pa je ločitvene papirje podpisovala še pred slabimi tremi leti, ko se je končala njena osemletna ljubezen s Chrisom Prattom. »Verjamem v ljubezen, monogamijo in predano, ljubeče razmerje. Nisem pa povsem prepričana o zakonu, sploh ker sem poskusila že dvakrat,« je razglabljala dvakratna ločenka in dodala, da ji institucija zakona ne diši pretirano niti s feminističnega vidika. A čeprav o tretjem sprehodu pred oltar morda ni razmišljala, ni pomišljala, ko je le malce po razpadu drugega zakona spoznala Michaela Barretta. Brez zadržkov si je priznala, da ji srce ob njem hitreje bije, ter se prepustila sveži ljubezni. Ta je zdaj očitno premagala celo njene zadržke o poroki, saj naj bi bila zakonskemu življenju pripravljena dati še eno priložnost.

Annina zakona sta sicer splavala po vodi, a ji nista pustila grenkega priokusa. S Prattom, s katerim jo bo vedno povezoval sin Jack, sta namreč ostala tesna prijatelja. Tako dobra, da je bila Anna prva, ki ji je bivši sporočil, da je na novo zaljubljen. In prva, ki ji je povedal, da je novo srčno izbranko Katherine Schwarzenegger zasnubil. Še več, povabljena je bila na njegovo poroko, padla pa je celo ideja, da bi prav ona vodila njun poročni obred. To je bilo pred sedmimi meseci, zdaj pa bodo poročni zvonovi očitno zadoneli še njej.

Če so Farisovo obhajali dvomi glede vnovične poroke, pa je bila ideji o izmenjavi poročnih zaobljub precej bolj naklonjena Sienna Miller. »Mislim, da bi se rada poročila. Z veseljem bi imela tudi še več otrok, rada bi imela še eno hčerko,« je priznala Sienna, ki ji je ljubezen s Tomom Sturridgeom dala hčerko Marlowe, a je ni privedla pred oltar. Še preden bi si namreč obljubila večnost, sta si priznala, da jima kot paru ni namenjeno, ter zaroko po skupnih štirih letih, 2015., razdrla. To je bila že njena druga razdrta zaroka, prvi moški, s katerim se je že videla starati, je bil namreč Jude Law, a ji je ta nataknil roge z varuško svojih otrok in je Sienna preklicala skupne načrte. V tretje bo morda imela več sreče, pred nekaj dnevi se je lepotici na roki namreč zalesketal diamantni prstan, menda zaročni. Po skoraj natanko enem letu ljubezni ji ga je podaril Lucas, ki ga je Millerjeva spoznala prek skupnih prijateljev.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije