Angelino obtožila, da je slaba mama, ki rada pije

Slavni otroci para Jolie-Pitt naj bi bili povsem podivjani.
Fotografija: Angelina Jolie naj bi bila ljubiteljica alkohola. FOTO: Mario Anzuoni, Reuters
Odpri galerijo
Angelina Jolie naj bi bila ljubiteljica alkohola. FOTO: Mario Anzuoni, Reuters

Če gre verjeti besedam nekdanje varuške, Angelina Jolie (44) ni tako idealna mama, kot se prikazuje. Hollywoodska zvezdnica naj bi bila preveč odsotna in se posvečala svoji karieri ter vsakodnevnim obveznostim, zato ne more posvečati dovolj časa svojim šestim otrokom. Ti so zato preveč prepuščeni sami sebi in delajo, kar jim pade na pamet.

Stanje naj bi se še poslabšalo, ko se je Angelina ločevala od Brada Pitta. Nekdanja varuška pravi, da se ima Angelina za vzorno in liberalno mamo, ki redko kaznuje otroke, kar pa naj bi bilo pravzaprav kontraproduktivno, ker so otroci povsem podivjani.

Omenjena varuška je pogosto pazila na Maddoxa, ki je 5. avgusta dopolnil 18 let (ob tem je v javnost prišla novica, da bo najstarejši Angelinin sin študiral biokemijo v Južni Koreji), Paxa (15), Zaharo (14), Shiloh (13) ter dvojčka Vivienne in Knoxa (11). Meni, da je treba otrokom postaviti meje, Angelina pa ima po njenem mnenju povsem zgrešen pristop k starševstvu.

Rada ga »cukne«

To pa še ni vse. Varuška je igralko obtožila, da rada pregloboko pogleda v kozarec, saj naj bi vsak večer spila vsaj eno steklenico vina, včasih pa tudi otrokom dovoli, da spijejo kak kozarec vina.

Angelinina liberalna vzgoja naj bi bila tudi kamen spotike z Bradom, ki naj bi želel otroke vzgajati z bolj tradicionalnimi vrednotami, ob katerih je bil vzgojen tudi sam. Igralka je v javnosti sicer večkrat poudarila, da se ji zdi najpomembneje izobraževati otroke ter jih naučiti spoštovanja in ljubezni do vseh živih bitij. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije