BREZ LIČIL

Alicia Keys se ni naličila že tri leta, to je razlog

Objavljeno 16. februar 2019 10.20 | Posodobljeno 16. februar 2019 10.25 | Piše: N. Č.
Ključne besede: Alicia Keys

Znana ameriška pevka je navdušila s svojo odločitvijo.

Alicia Keys med vodenjem prireditve. FOTO: Instagram, posnetek zaslona
Znana pevka Alicia Keys se ni naličila že tri leta. Leta 2016 je objavila, da se ne bo ličila – ne zasebno in tudi ne na dogodkih, ki jih spremlja milijone ljudi po svetu. Brez ličil je bila tudi na tokratni podelitvi grammyjev, čeprav je bila voditeljica.

Vse se je začelo, ko je pevka ustvarjala album Here. Takrat jo je fotografinja nagovorila, naj se fotografira brez ličil. »Vrnila sem se iz fitnesa, okoli vratu sem imela ovit šal in na glavi kapo s ščitkom. Prišla sem na sestanek in fotografinja je vztrajala, da bi me rada takoj slikala. Glasba na mojem albumu je bila iskrena in skromna, zato je želela, da so take tudi fotografije,« je povedala pevka za ameriške medije. 


»V nekem trenutku sem se počutila, kot da nisem dovolj dobra za svet. Vsakič ko sem izstopila iz hiše nenaličena, sem bila zaskrbljena, kako sem videti, tudi zaradi oboževalcev, ki so se želeli fotografirati z mano. Nisem se hotela več skrivati. Ne svojega obraza, čustev niti duše ... ničesar,« je povedala Alicia.


Večkrat je poudarila, da nima nič proti ženskam, ki se ličijo, saj da naj vsak počne tisto, kar ga veseli, le da je njo ličenje preveč obremenjevalo, zato se ga je odrekla.
Deli s prijatelji