POROKA

Christina Ricci je ponovno žena

Zvezdnica se je poročila s frizerjem Markom Hamptonom. Lani se je ločila od prvega moža.
Fotografija: »Pravkar poročena!« sta navdušeno vzkliknila Christina in Mark. FOTOgrafiji: osebni arhiv
Odpri galerijo
»Pravkar poročena!« sta navdušeno vzkliknila Christina in Mark. FOTOgrafiji: osebni arhiv

Pred komaj dobrim letom je Christina Ricci vložila ločitveni zahtevek in po skupnih sedmih letih pobegnila od nasilnega moža Jamesa Heerdegena, nato pa se ji je usoda letos, skoraj kot bi se ji želela odkupiti, široko nasmejala. V igralkino življenje je namreč spet prišla ljubezen, česar pa ni razkrila sama, ampak njen zaobljeni nosečniški trebušček.

James je oče njenega sina.
James je oče njenega sina.

O očetu dojenčka, ki ji raste pod srcem, ni sicer niti črhnila, zdaj pa je govorice, da ji je srce ukradel vrhunski modni frizer Mark Hampton, več kot potrdila. Z novim srčnim izvoljencem je namreč še pred prihodom njune štručke veselja zakorakala pred oltar. »Gospod in gospa!« je podpisala njuno skupno fotografijo, seveda pa ni pozabila niti na ključnik #pravkar poročena.

Življenje postaja le boljše. Tako je mična igralka podpisala sličico sonograma, s katero je avgusta razkrila, da bo spet postala mamica. In očitno se ni motila, saj postaja njeno življenje vse slajše in slajše.

Radostni novici o blaženem pričakovanju je namreč sledila še ta, da sta si z Markom obljubila večnost. Seveda zasebno in daleč od žarometov, ne nazadnje se je tako razvijala tudi njuna ljubezen. Ta naj bi postopno vzklila iz prijateljstva, ki sta ga v minulem letu spletla med poklicnim sodelovanjem, ko jo je Hampton urejal za modna fotografiranja. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas