STRAŠNO

Cetinski za volanom, moški mrtev: objavljeni rezultati obdukcije

Poškodbe niso bile tako hude, da bi zaradi njih umrl.
Fotografija: Mercedes, s katerim je Tony Cetinski povozil 62-letnika, je še vedno v policijskih rokah, policisti pa zdaj preiskujejo tudi, ali je pevec v času nesreče uporabljal mobilni telefon. FOTO: Press Release
Odpri galerijo
Mercedes, s katerim je Tony Cetinski povozil 62-letnika, je še vedno v policijskih rokah, policisti pa zdaj preiskujejo tudi, ali je pevec v času nesreče uporabljal mobilni telefon. FOTO: Press Release

ROVINJ – Obdukcija pokojnega Ibrahima Kevljanina (62), ki ga je na ozki rovinjski ulici povozil pevec Tony Cetinski, je potrdila, da je Braco, kot so Ibrahima mnogi klicali, ležal na cesti, ko ga je Tony povozil, po neuradnih podatkih poroča Jutarnji.hr. Cetinski mu je z levim sprednjim kolesom zapeljal čez nadlahtnico ene roke in povzročil poškodbe, ki pa same po sebi niso bile smrtonosne. V ponedeljek naj bi bile zaključene tudi vse toksikološke preiskave, rezultate pa naj bi predali tožilstvu.

Tony razkril podrobnosti

Mercedes, s katerim je Tony povozil 62-letnika, je še vedno v policijskih rokah, policisti pa zdaj preiskujejo tudi, ali je Cetinski v času nesreče uporabljal mobilni telefon. Ta je povedal, da je po ulici peljal zelo počasi, saj je izjemno ozka. »Tako počasi, kot bi speljeval s parkirišča. Zavil sem levo in v trenutku sem slišal, da se je nekaj zgodilo. Ustavil sem, stopil ven, pogledal pod avto, a nisem nič videl. Pogledal sem še enkrat iz drugega kota in videl, kar sem najmanj pričakoval – človeka. Ta prizor mi bo za vedno ostal v spominu.« Ko je dojel, da je pod avtom človek, je skušal narediti vse, da bi ga rešil. »Stekel sem do frizerskega salona in zavpil, naj pokličejo reševalce. Odprl sem prtljažnik vzel orodje, da bi dvignil vozilo in skušal osvoboditi telo. Skušal sem, a mi ni uspelo. Reševalci so takoj potrdili, da moški ne kaže znakov življenja.

Skrivnostni

Na Tonyjevem vozilu menda niso našli poškodb, ki bi kazale na to, da je Kevljanin stal, preko njegovega telesa pa je šlo sprednje levo kolo. Telo je bilo zagozdeno med prednjimi in zadnjimi kolesi.

Zagovornica Tonyja Cetinskega je sicer izjemno skrivnostna. Da gre za tajno preiskavo, vedno znova poudarjajo tudi na tožilstvu, kjer informacij o primeru ne želijo razkrivati.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije