TAJNO

Britanci v šoku, premier se je na skrivaj poročil (FOTO)

Boris in Carrie sta le nekaj dni pred poroko novico sporočila svojim sorodnikom.
Fotografija: Boris Johnson in Carrie Symonds. FOTO: Henry Nicholls, Reuters
Odpri galerijo
Boris Johnson in Carrie Symonds. FOTO: Henry Nicholls, Reuters

Britanski predsednik vlade Boris Johnson (56) se je v soboto poročil s Carrie Symonds (33). Poroka je potekala na skrivaj v Westminstrski katoliški katedrali v središču Londona. Tu je bil lansko leto krščen tudi njun sin Wilfred. Da se bosta poročila, sta družinske člane in prijatelje obvestila nekaj dni prej. Svatbo menda načrtujeta za prihodnje leto. Downing Street, poroke ne komentira, a mediji poročajo, da niti Johnsonovi najožji sodelavci niso vedeli, kaj načrtuje. Da se je poročil, so izvedeli iz medijev. Vse naj bi bilo tako dobro skrito, da menda celo v katedrali niso vedeli, kdo se bo pravzaprav poročil.Član cerkvenega osebja je Daily Telegraphu razkril, da je bila nevesta prečudovita. Nosila je dolgo belo obleko brez vlečke, on pa da je bil eleganten. »Ko je hodila proti oltarju, ni umaknil pogleda z nje. Prebrala sta zaobljubo in se poljubila. Videti sta bila zaljubljena,« je še povedal in dodal, da je bila zaradi poroke katedrala zaprta približno pol ure, med obredom pa je igrala klasična glasba. Po poroki sta sedla v avto in se odpeljala.


Skrbno varovana skrivnost


»Bil sem v šoku, ko sem ugotovil, kdo se poroča. Vse je bilo tako skrivnostno. Varnostne mere so bile res velike. Policija je bila vsepovsod. Videti je bilo, da je bilo vse skupaj skrbno načrtovano,« je še dejal član cerkvenega osebja.

Boris Johnson in Carrie Symonds. FOTO: Henry Nicholls, Reuters
Boris Johnson in Carrie Symonds. FOTO: Henry Nicholls, Reuters


Po poroki sta poročenca odšla v svojo rezidenco, kjer so opazili tudi Borisovega očeta, njegovo sestro Julio in Rachel ter brata Joja in Lea. Druščino je zabavala glasbena skupina.

Mnoge pa zanima, kako je možno, da se je Johnson spet cerkveno poročil. Prvič je rekel da Allegri Mostyn-Owen leta 1987, leta 1993 se je poročil z Marino Wheeler, s katero ima štiri otroke. V zunajzakonski zvezi s Helen Macintyre ima hčer Stephanie. V medijih sta odzvanjali tudi njegovi zvezi z Jennifer Arcuri in Petronell Wyatt.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije