Brad Pitt se je spet spozabil in naredil otroka (VIDEO)

Zvezdnik naj bi pričakoval še enega otroka.
Fotografija: Brad Pitt. FOTO: Getty Images
Odpri galerijo
Brad Pitt. FOTO: Getty Images

Igralca Brad Pitt in Angelina Jolie sta septembra 2016 oznanila, da se ločujeta. Že štiri leta bijeta umazano ločitveno bitko in se na sodišču borita za skrbništvo nad svojimi šestimi otroki. Vse od takrat Brad nima miru pred govoricami, saj mediji vsak dan ugibajo, s kom deli posteljo, ker se je skoraj leto in pol kasneje, februarja 2018, končala tudi zveza nekdanje žene Brada Pitta Jennifer Aniston. Razšla se je z igralcem Justinom Therouxom, zato so bile zelo glasne tudi govorice o njuni ponovni združitvi. 

Zdaj pa je Brada udarila še ena novica. Igralec (57) naj bi z veliko mlajšo ljubimko pričakoval sedmega otroka. Dekle sicer noče razkriti svoje identitete, šlo pa naj bi za občutno mlajšo partnerico, ki je naznanila prihod Bradovega dojenčka. Potrdila je, da pričakuje otroka s Pittom in da sta se v navalu strasti spozabila. Dekle naj bi bilo staro okoli 20 let, prihaja pa iz Los Angelesa.

Na resnico bo treba počakati še nekaj mesecev, zagotovo pa se dojenček slavnega očeta ne bi odrekel. Govorice je treba jemati z nekaj rezerve, saj so ameriški mediji pred časom glasno trdili, da Pitt otroka pričakuje tudi z nekdanjo ženo Jennifer. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije