OPOROKA

Bivša ljubimca izpodbijata oporoko Georgea Michaela

Fawaz se noče izseliti iz pevčeve vile, prodaja njegove stvari. V bitko za milijone se je vključil tudi Kenny Goss.
Fotografija: George Michael in Fadi Fawaz  WENN FOTO: Kwaa/zds Wenn
Odpri galerijo
George Michael in Fadi Fawaz  WENN FOTO: Kwaa/zds Wenn

Odvrtelo se je že leto in pol, odkar je pri 53 letih zaradi šibkega srca umrl George Michael. Legendarni britanski pevec je pred smrtjo v oporoki svoje premoženje, vključno s posestmi, zapustil sestrama Melanie in Yiodi. Nad tem pa še zdaleč nista navdušena njegova nekdanja ljubimca, prepričana, da jima pripada del 120-milijonske pogače. George se verjetno obrača v grobu, saj sta se tako Fadi Fawaz, s katerim je pevec preživel zadnjih pet let, kot Kenny Goss, s katerim je preživel 15 let, odločila izpodbijati njegovo voljo.

Glede na oporoko bi morali vse pevčevo premoženje dobiti njegovi sestri.
Glede na oporoko bi morali vse pevčevo premoženje dobiti njegovi sestri.

Dokler mu poti ni prekrižal pevec, je bil Fadi neznan frizer. Z zvezdniškim ljubimcem ob strani pa se je hitro navadil na življenje na veliki nogi, ki se mu ni želel odpovedati niti po Georgeevi smrti. Od pokojnikove družine naj bi zahteval kup denarja in se še vedno ni izselil iz londonske vile, v kateri je živel s pevcem. Prek spleta je celo prodajal Michaelove stvari, saj naj bi finančno propadel. »Le tako lahko preživim, dokler z odvetnikom ne razjasnimo stvari z Georgeevo družino. Nihče mi namreč ne ponudi pomoči, zato se ne bom več oziral na Georgea. Za svoje pravice se bom boril do zadnjega diha. In ne, ne bom si poiskal službe!« je zabrusil Fadi, ki z odvetniško pomočjo izpodbija oporoko. V tem ni sam, saj se je boju za pokojnikovo dediščino pridružil še Kenny Goss.

Partnersko razmerje med Michaelom in Kennyjem se je po 15 letih končalo 2009., sedem let pred pevčevo smrtjo, a ostala sta dobra prijatelja. To je dobro vedela tudi pevčeva družina, saj je bil Kenny, menda ljubezen njegovega življenja, med redkimi, ki so Georgea lahko pospremili na zadnjo pot. A čeprav je Kenny o nekdanjem partnerju govoril le z ljubeznijo, ga to zdaj ni ustavilo, da ne bi najel odvetnikov, s katerimi poskuša izpodbiti Georgeevo poslednjo voljo. Ne zato, ker ne bi spoštoval pokojnega ljubimca in njegovih želja, temveč poudarja, da zahteva le tisto, kar si je zaslužil. Vedno naj bi ga namreč poskušal zaščititi, pred njim je skrival celo droge, da bi se pevcu nekako uspelo otresti zasvojenosti.

»George je Kennyju obljubljal, da bo poskrbel zanj in da bi zanj storil vse. Skupaj sta bila dolgo, ves ta čas je Kenny skrbel zanj in ga pazil. A oporoka tega ne odraža,« je povedal vir. Goss ni želel komentirati svoje odločitve.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije