NE IZGLEDA OKUSNO

Bi pojedli to, kar je delil Haaland? Številni navijači se zgražajo

Haaland ni poznan samo po svojih neverjetnih nogometnih sposobnostih, ampak tudi po svojih prehranjevalnih navadah.
Fotografija: Specialiteta po Haalandovo. FOTO: Isabel Infantes Reuters In Erling Haaland/Instagram
Odpri galerijo
Specialiteta po Haalandovo. FOTO: Isabel Infantes Reuters In Erling Haaland/Instagram

Čudežni deček svetovnega nogometa, Norvežan Erling Haaland, je na svojem instagram profilu delil sliko obroka in ob tem povzročil veliko zgražanja s strani navijačev. Sodeč po zapisu britanskega portala The Sun naj bi bila na sliki goveja jetra. 

Po poročanju omenjenega portala je eden izmed navijačev Haalandovo sliko pokomentiral z besedami: »Pozabil je peljati svojega psa ven pred tekmo«. Drugi je zapisal: »Nikoli več ne pustiti bratu, da kuha«. 

Proteinov v tem obroku verjetno ne manjka. FOTO: Erling Haaland/instagram
Proteinov v tem obroku verjetno ne manjka. FOTO: Erling Haaland/instagram

Verjetno specialiteta, ki jo je Haaland delil, res ne bi prepričala sodnikov slovenskega MasterChefa, a če sodimo po igrah, Haalandu očitno zelo ustreza. Norvežan je namreč trenutno z naskokom najboljši strelec angleške Premier lige ter Lige prvakov. Uradni statistiki kažeta, da je v Premier ligi dosegel neverjetnih 36 zadetkov (drugouvrščeni Harry Kane jih je precej manj - 27), v Ligi prvakov pa 12 (drugouvrščeni Mohamed Salah jih je 8). Zelo dobro kaže tudi Haalandovemu klubu Manchester City. Ta je v Premier ligi tik pred osvojitvijo prvega mesta, v Ligi prvakov pa igra v polfinalu z Realom Madridom. V prvi tekmi polfinala si je v Madridu priigral dobro izhodišče pred drugo tekmo, saj je remiziral z 1:1.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije