Bena Afflecka omrežilo novo Bondovo dekle

Med snemanjem so se ukresale iskrice. Ana de Armas ga je peljala na rodno Kubo.
Fotografija: Ben in Ana sta se na svojem prvem romantičnem oddihu na Kubi imela odlično. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Ben in Ana sta se na svojem prvem romantičnem oddihu na Kubi imela odlično. FOTO: Instagram

Hrepeni po ljubezni in globokem trajnem razmerju. Ko se je Ben Affleck, ko je pred dvema letoma dokončno in uradno odklenkalo njegovemu 13-letnemu zakonu z Jennifer Garner, zazrl vase in se vprašal, česa si od življenja želi, je bil odgovor preprost. Zdravega, trajnega, ljubečega in predanega razmerja.

Novi parček se je mastil s kubansko hrano. FOTO: Instagram
Novi parček se je mastil s kubansko hrano. FOTO: Instagram
»Moje življenje čez pet let. Vidim se kot srečnega in treznega. Svoje otroke vidim tri dni na teden. Posnel sem tri, morda štiri filme, ki so me resnično pritegnili, in režiral dva. In sem v ljubečem, globoko predanem razmerju.« Tako si je hollywoodski težkokategornik zamislil svojo bližnjo prihodnost in morebiti je naredil nekaj korakov v pravo smer. In čeprav mu je na poti k treznosti pred nekaj meseci (spet) spodrsnilo, si je to iskreno priznal in se utiril na pravo pot. Srce je odprl za nove možnosti in ljubezni ter morebiti je Kupid že zadel svojo tarčo. Noge naj bi oskarjevcu namreč spodnesla kubanska lepotička Ana de Armas, ki bliskovito hitro postaja nova vroča roba Hollywooda. In očitno Benova nova ljubezen.Povezal ju je film. Minulih nekaj mesecev sta namreč stala pred kamerami erotičnega trilerja Deep Water, nemalokrat sta se zavoljo umetnosti morala poljubljati, dotikati, simulirano prepuščati strasti. In očitno je igra sčasoma postala resnica. Med njima so se tudi v resnici ukresale iskrice. A če sta počasi rojevajočo se romanco sprva skrivala in so ju le tu in tam opazili v katerem od neworleanških barov, kjer sta snemala film, se zdaj ne skrivata več pretirano. Komaj sta namreč dobro končala snemanje, že sta sedla na letalo in odšla v Anino domovino. Na romantični oddih na vročo Kubo, otok še bolj vročih ritmov in razgretih strasti.

Novembra bomo Ano gledali v novem Jamesu Bondu. FOTO: Instagram
Novembra bomo Ano gledali v novem Jamesu Bondu. FOTO: Instagram
Na svet je privekala v Havani, v kubanski prestolnici ima še vedno hišo, vseeno pa za Hollywood trdi, da je njena resničnost. Kar pa ne pomeni, da ne bi nenehno letala med enim in drugim krajem. Na Kubo s polnim kovčkom, domov pa se vračala le v oblačilih, ki jih ima na sebi. »Ko letim v Havano, imam torbe vedno polne oblačil, zdravil in drugega, česar ljudem tam primanjkuje. Zato se v Los Angeles vedno vračam brez prtljage,« je povedala Ana, presrečna, da ji je uspelo zase odstreti vrata v svet, kar pa ne pomeni, da je pozabila na svoje korenine. »Ko potegnem črto, v sebi sem še vedno le dekle s Kube.« In očitno je prav ta košček sebe želela razkriti Afflecku, ki mu je razkazala vse svoje najljubše kotičke rodnega mesta. Domačini so ju, kot se za Kubance spodobi, sprejeli odprtih rok in širokih nasmehov.

»V Havani sta se imela odlično. Ana je prevzela vlogo njegove osebne vodnice, pokazala mu je vse svoje najljubše in skrite kotičke Havane. Hodila sta po restavracijah, uživala v kubanski kulinariki,« pri tem pa ju niso zmotili niti oboževalci, s katerima sta se zvezdniška golobčka z veseljem fotografirala. In tako je na plan privrela prva (neuradna) fotografija novega parčka, ki se drug drugega očitno ne moreta nasititi. V žaru sveže ljubezni sta si nežnosti menda izkazovala na letališču pa tudi povsod drugod, kamor so ju zanesle noge. »Ni dvoma, videvata se,« je dejal vir.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije