Beckhamova krstila hčer in sina

Pred božičem veliko slavje pri Davidu in Victorii. V londonski katedrali so krstili Harper in Cruza.
Fotografija: Krščenca z družino, prijatelji in krstnima botroma. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Krščenca z družino, prijatelji in krstnima botroma. FOTO: Instagram

David in Victoria Beckham sta tik pred božičem h krstu peljala osemletno hčer Harper ter njenega 14-letnega brata Cruza. Obreda ter zabave po njem se je seveda udeležila celotna družina in nemalo njihovih zvezdniških prijateljev, Harper in njen brat pa imata tudi izjemno slavna krstna botra, igralko Evo Longoria ter glasbenika in nekdanjega moža Jennifer Lopez Marca Anthonyja. Družina je na instagramu s svojimi sledilci delila nemalo fotografij in videoposnetkov z veselega dogodka, katerega središče sta bila Harper in Cruz. »Bolj ponosna na svoja otroka bi težko bila. Neizmerno hvaležna sem za svojo družino, prav tako sem hvaležna botroma Harper in Cruza, da sta si vzela čas ter se udeležila krsta,« je zapisala Victoria Beckham. Longorijevi in Anthonyju se je tudi javno zahvalila, da sta se odzvala vabilu za tako pomembno nalogo. »Dan, ko sem najbolj ponosna na svoja otroka. Gledati Harper in Cruza, kako so ju krstili pred našimi prijatelji in družinskimi člani, je bilo naravnost fantastično,« pa je 44-letna Victoria zapisala ob fotografiji krščencev pred oltarjem. Pred časom je v britanskih medijih zakrožila novica, da naj bi bil Cruzov boter Guy Ritchie, nekdanji mož glasbenice Madonne in Davidov dobri prijatelj, krstna botra Harper pa naj bi bila Victorijina sestra Louise, a kot kaže nobenega ni bilo na dogodku.

Prišel tudi Elton John

Sledilci Beckhamovih so bili navdušeni nad ljubko opravo male Harper, ki je v cerkev prišla v elegantni obleki krem barve z zvončastimi rokavi, ki je segala do tal, Cruz pa je bil videti povsem odrasel v temni obleki in kravati. »Prepričana sta, da je čas okrog božiča idealen za krst in slovesnost ob njem, saj ljudje že tako in tako na veliko praznujejo in zakaj ne bi k temu dodali še
Harper si je čez ramena zavezala ujemajoče se ogrinjalo. FOTO: Instagram
Harper si je čez ramena zavezala ujemajoče se ogrinjalo. FOTO: Instagram
ene priložnosti za slavje,« je medijem povedal znanec Beckhamovih. Zabava, ki je sledila, je bila v družinskem dvorcu Cotswolds, goste pa sta nekdanja spajsica in nogometni zvezdnik prosila, da oblečejo svojo najbolj svečano opravo. »Izjemno ponosna sta na svojo družino in želita si, da se to pokaže na zabavi. Le najboljše je dovolj dobro za njune otroke,« je še dodal znanec družine in razkril še, da so bili med povabljenci v Cotswoldsu denimo igralka Liv Tayler, pa glasbenik Elton John, ki je sicer Brooklynov in Romeov krstni boter, frizer slavnih Ken Paves in športni agent David Gardner. 
Harper in njen starejši brat pred oltarjem.FOTO: Instagram
Harper in njen starejši brat pred oltarjem.FOTO: Instagram

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije