RADOST

Baldwinova pričakujeta petega otroka

Objavljeno 22. september 2019 11.40 | Posodobljeno 22. september 2019 11.40 | Piše: T. P.

Pet mesecev po splavu je Hilaria spet noseča. Edina hčerka zvezdniškega para si želi sestrico.

Hilaria in Alec bosta še v peto zibala. FOTO: Instagram
Šteje jih že 61, pa vendar ima hollywoodski zvezdnik Alec Baldwin verjetno bolj polne roke dela kot kadar koli. V sedmih letih zakona s skoraj pol mlajšo učiteljico joge Hilario je oče namreč postal že štirikrat, da te dni teka po hiši za štirimi kratkohlačniki, ki so vsi mlajši od šestih let. A očitno ima zvezdnik energije za še najmanj enega, saj je zdaj radostno vzkliknil, da prihaja še en Baldwinček! Kar je za noro zaljubljena in očitno nadvse plodna zaljubljenca kot obliž na še precej svežo rano, saj je Hilaria pred komaj petimi meseci izgubila še nerojenega petega otročička na začetku nosečnosti.

Zvezdnik ima s Hilario že štiri otroke in petega na poti, prvorojenka Ireland pa je pred 23 leti privekala na svet v zakonu s Kim Basinger.

image
Štirje mu niso dovolj. FOTO: Instagram
V hiši Baldwinovih prevladuje testosteron. Izmed četice štirih so namreč kar trije fantki, zato najstarejša Carmen že nekaj časa moleduje za mlajšo sestrico. A je vsakič, ko pri njih doma zadoni jok novorojenčka, malce razočarana, saj je (spet) dobila bratca. »Sicer ima (pol)sestro Ireland, ki je čudovita in sta razvili prelep sestrski odnos, a si Carmen vseeno želi mlajšo sestrico. Nekaj posebnega je biti starejša sestra. Zato me vsakič, ko dobi bratca, pocuka za rokav, češ da bi bilo fino, če bi dobila sestrico, šele potem še enega bratca,« je želje šestletnice razkrila Hilaria, ki je z možem celo razglabljala, da bi se morda ustavila pri širjenju družine. A so nato zmagali Carmenine želje in hrepenenje para po čim večji družini. In, kdo ve, morda gre v peto rado in bo njihovo družinsko dinamiko popestril prihod hčerke.

Novico objavila na instagramu


image
Hilaria je v kali zatrla govorice, čemu ima spet malce bolj zaobljen trebušček. FOTO: Instagram
Moderna Newyorčanka verjame v odprtost. V nadvse sodobnem slogu prek instagrama s svetom deli vse pomembne (pa tudi tisti malce manj prelomne) trenutke svojega življenja, pri čemer nosečnosti niso bile nikakršna izjema. Zato tudi zdaj novice, ob kateri ji je radostno poskočilo srce, ni skrivala, ampak hitro izkričala vesolju. »Vse je še zelo zgodaj, a ravno sva izvedela, da v meni raste novo bitjece. Zvok njegovega močnega srca me navdaja s srečo, še dodatno zaradi izgube, ki sva jo z Alecom doživela spomladi. Vnovične nosečnosti ne želim skrivati in jo želim deliti, saj sva presrečna. Čeprav hkrati ne bom prikrivala, da sem v teh prvih mesecih izčrpana in me slabi,« je zapisala ob kratek zvočni posnetek srčnega utripa sadu ljubezni.

7 let sta poročena.

Čeprav nosečnice prve tri mesece običajno skrivajo veselo novico, Hilaria nikoli ni dala kaj dosti na to vražo. A so nekateri anonimni internetni nevoščljivci zdaj, ko je spet raztrobila svoje blaženo pričakovanje že zelo zgodaj, dokaj zgovorno pripomnili, da bo s tem nase morda (spet) priklicala nesrečo. Ob čemer jim je mamica štirih pogumno odvrnila, da je to zgolj njen način, kako si med pomembnim obdobjem zagotovi tako želeni mir. »Ljudje so radovedni in drezajo in drezajo, dokler česa ne izvedo. Če pa že takoj naliješ čistega vina, te bodo morda pustili pri miru. Skrivnosti so namreč zanimive le toliko časa, dokler so skrite,« je dejala in še prosila paparace, naj jo v prihajajočih mesecih pustijo pri miru, »saj beg pred njimi ni nekaj, kar ji je predpisal zdravnik«.
Deli s prijatelji