ZNA UŽIVATI

Atraktivna Londončanka, ki jo ni sram povedati, da jih je imela veliko

Dobila se je z veliko moškimi in ženskami, a še zdaleč jo ne more dobiti vsak.
Fotografija: Telovadba ji veliko pomeni. FOTO: Andrea Sunshine, Instagram
Odpri galerijo
Telovadba ji veliko pomeni. FOTO: Andrea Sunshine, Instagram

Velikokrat slišimo, da so leta samo številka. Za Andreo Sunshine zagotovo so, saj pri svojih dobrih 50. letih izgleda vrhunsko. Londončanka, ki jo marsikdo pozna kot fitnes influenserko, je za britanski tabloid Daily Star povedala nekaj zelo pikantnih podrobnosti o svojem življenju, ki so zagotovo razburkale domišljijo marsikaterega moškega.

Privlačna Andrea je ločena že 18 let, a v tem času ji ni bilo dolgčas. Pravi, da je imela med zvezami, ki niso trajale prav dolgo, veliko avantur za eno noč. V povprečju je imela po 3-5 zmenkov tedensko, dobivala pa se je tako z moškimi kot ženskami.

Atraktivna Londončanka, ki jo lahko najdemo na OnlyFansu ter Instagramu, kjer ima več kot 346 tisoč sledilcev, pravi, da ni nikoli razmišljala o tem, da bi preštela »svoje zareze na posteljnem drogu« in da verjame, da jih je več kot 700.

Obožuje moške, ki so dominantni, kakršna je lahko tudi sama. Pravi, da ji je všeč, ko jo pripnejo na steno in grizejo njen vrat ter prevzamejo nadzor. Pri ženskah ima rada, da so fizično in čustveno močne. »Rada sem podrejena, ampak ne vedno, ker z ženskami sem zelo dominantna«. Ni kaj, Andrea zna uživati. Zagotovo pa uživajo tudi številni njeni sledilci na družabnih omrežjih, kjer jih razvaja s posnetki.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije