NA PRELOMNICI

Omar Naber zaljubljen vstopil v novo desetletje?

Več kot dvajset let je izjemni vokalist in dvakratni evrovizijec na slovenski glasbeni sceni. Njegov prihod nanjo je bil sprva malce sramežljiv, a vedno bolj sta ga na poti do cilja vodila pogum in hrepenenje po nadgradnji glasbenega talenta. Danes se lahko pohvali s številnimi uspešnicami, nastopi po vsem svetu, predvsem pa pevca, ki je pred kratkim dopolnil štirideset let, odlikujeta skromnost in načelo, da vsak trenutek polno izkoristi.
Fotografija: Fotografija, ki je nastala na dopustu z neznano mladenko. Ta naj bi omrežila Omarjevo srce, a pevec o svojem zasebnem življenju ne želi govoriti.
Odpri galerijo
Fotografija, ki je nastala na dopustu z neznano mladenko. Ta naj bi omrežila Omarjevo srce, a pevec o svojem zasebnem življenju ne želi govoriti.

Verjetno ste že neštetokrat slišali frazo, da so leta le številka. S tem se strinja tudi pevec, ki mu vstop v novo desetletje življenja ni povzročal nobenih preglavic. »Skrbim zase, veliko se gibljem, zdravo se prehranjujem in se ukvarjam z zadevami, ki mi ustrezajo. Predvsem pa nimam ob sebi ali nad sabo nikogar, ki bi mi grenil življenje. Se pravi šefa,« se zasmeji Omar in nam zatrdi, da ni med tistimi, ki bi se staranja bali ali strahoma preštevali svoja leta. »Lahko rečem le, da se vsako leto počutim bolje,« še pove in doda, da je pravzaprav hvaležen, da je doživel štirideset let. »Staranje je privilegij, ki ga ne doživi vsak. Marsikdo ni imel priložnosti, da bi proslavljal štirideset let,« je hvaležen za vsa minula leta, ki se jih rad spominja. »Rad pogledam nazaj in se spominjam lepih trenutkov.


Navsezadnje so spomini tisti, ki nam ostanejo za vedno,« se nasmehne. Kljub trenutni situaciji neskončno uživa v ustvarjanju nove glasbe, ne obremenjuje se z nepomembnimi stvarmi in upa na boljši jutri. »Prepričan sem, da bodo ti hecni časi kmalu za nami. Sam v vsem vedno iščem samo dobre stvari, saj slabe najdeš povsod. Odločil sem se, da bom iskal samo dobre, zaradi česar se veliko bolje počutim. Rad sem srečen,« še doda. Ali se je zanj v zadnjem letu kaj spremenilo na zasebnem področju, nas še zanima, a se Omar spretno izogiba vprašanju. Seznanimo ga namreč z govoricami, ki krožijo o njem, te pa pravijo, da naj bi bil naš pevec sveže zaljubljen.

Omar v vsaki stvari išče dobro, saj je rad srečen.
Omar v vsaki stvari išče dobro, saj je rad srečen.

»Moj komentar na to je, da nimam komentarja in da takšne stvari najraje zadržim zase, saj gre za zasebne stvari,« pomenljivo odgovori Omar, ki je na dopustniških fotografijah, ki jih objavlja na družbenih omrežjih, videti izjemno srečen in zadovoljen. Celo zaljubljen.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije