NAPOVED

Kažipot planetov

Objavljeno 22. maj 2020 18.35 | Posodobljeno 22. maj 2020 18.35 | Piše: Mateja Blažič Zemljič

Kako bo?

Fotografija je simbolična. FOTO: Shutterstock Photo
Petkov mlaj v dvojčkih bo prinesel prijetnejše energije. Čeprav bomo še previdni in ta teden veliko delali, se bomo odprli tudi prijetnejšim platem življenja, druženju, srečevanju s prijatelji in zabavi. Le še Merkur v kvadratu z Neptunom je lahko povezan z epidemijo, a bolj kot na konkretne nove okužbe kaže na naše strahove ter svari, da o vsem, kar preberete in slišite, razmislite z zdravo pametjo, saj bo več dezinformacij, lažnih novic, teorij zarote in manipulacij. Ponedeljek izkoristite za akcijo, fizično delo in uresničevanje svojih načrtov, saj bosta Mars in Uran v sekstilu. Lahko se domislite novih rešitev, ker je Mars sicer v pasivnih ribah, pa je lahko to tudi odlična brca v zadnjo plat, da se zganete.

Merkur nato v četrtek prestopi v raka. Potreba bo preživljanju časa s prijatelji se bo umaknila na stranski tir in prednost bomo dajali družini. Obujali bomo spomine, se z bližnjimi tesno povezovali, skrbeli zanje, kuhali ter se pogovarjali o svojih čustvih.
Petek
Dopoldne je čas za delo, popoldne pa se boste želeli zabavati in sprostiti. Čeprav si boste dali duška, bodite le še malce previdni zaradi Merkurjevega kvadrata na Neptun. Ne verjemite vsemu, kar preberete!

Sobota, 23. 5.
Prijeten dan z Luno v igrivih dvojčkih, brez pomembnejših aspektov. Pomembno vam bo, da se vam dogaja nekaj zanimivega in zabavnega. Odkrivali boste nove kraje ali organizirali piknik za prijatelje.

Nedelja, 24. 5.
Zjutraj boste silno občutljivi, čustveni, izgubljeni, lahko tudi preslišite budilko. Okoli 13. ure je odličen čas za komunikacijo, zato si takrat organizirajte sestanke in dogovore. Preostanek dneva boste doma z družino.

Ponedeljek, 25. 5.
Mars in Uran prinašata akcijo in nove rešitve, zato se lotite težave, ki vas že dolgo muči. Če morate opraviti kaj, kar se vam ne da, prav tako izkoristite dan za to. Popoldne boste namreč polni energije in idej.

Torek, 26. 5.
Čustven dan, poln nostalgije, ki ga lahko najbolje izkoristijo umetniki, ki iščejo navdih. Sicer izkoristite popoldne za obujanje spominov z družino in snovanje načrtov za prihodnje izlete in sanjarjenje o svojih željah.

Sreda, 27. 5.
Jutranji prestop Lune v leva nam bo prinesel več energije in odločnosti, a se bomo morali dopoldne vseeno soočiti z ovirami in svojimi strahovi. Večer bo res prijeten, preživite ga v družbi in počnite kaj prijetnega.

Četrtek, 28. 5.
Čez dan nas bo še spremljal ognjeni zanos Lune v levu, zvečer pa Merkur vstopi v raka in obrnili se bomo navznoter, v svoj čustveni svet, in preživeli prijeten večer z družino. Odličen čas je za družabne igre!
Deli s prijatelji