ČUSTVENO

Jana Morelj v etru jokala kot dež

Radijska voditeljica je planila v jok, ko je začela govoriti o mami. 
Fotografija:
Odpri galerijo

Danes je materinski dan, štirje radijski voditelji Radia 1 pa so med jutranjim programom klicali svoje mame in jim voščili ob njihovem prazniku. Ko je na vrsto prišla Jana Morelj, pa so jo premagala čustva. Začela je jokati, ker tako zelo pogreša svojo mamo. Sledila je prekinitev, nato pa jo je poklicala in ji s cmokom v grlu voščila ob njenem prazniku.
 
»Vse najlepše za materinski dan. Danes ni voščilnice, danes  je radijska voščilnica,« je dejala mami, ki se je Janinega klica zelo razveselila. Nato je še prebrala sporočilo, ki ji ga je mama poslala zgodaj zjutraj. »Privadila se je, da me zjutraj ne kliče, da mi raje pošlje sporočilo. 'Dobro jutro. Jana, iskrene čestitke. Danes je materinski dan, lepo ga preživi z največjim darom tega sveta, Mio.'«

Jana, ki zaradi koronavirusa tako kot večina Slovencev že dolgo ni videla svojih sorodnikov, je mamo vprašala še, koliko jih pogrešajo. Mama ji je odvrnila, da jih zelo pogrešajo, Jana pa je odvrnila: »Mi vas tudi pogrešamo in komaj čakamo, da vi pridete, da midva prideva, da vama damo Mio za kakšen dan, da se spet naspim,« je še dejala za konec.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije