POBOŽEN

Pred cerkvijo povozil paparaca

Objavljeno 04. avgust 2017 09.00 | Posodobljeno 04. avgust 2017 09.00 | Piše: T. P.
Justin Bieber je svoji žrtvi priskočil na pomoč.
Ali za njegovo odpovedjo koncertov tiči utrujenost ali želja po duhovnejši poti? Foto: Instagram

Pred komaj nekaj dnevi so oboževalci Justina Bieberja ostali z dolgim nosom. Kanadska pevska senzacija je namreč nenadoma odpovedala preostanek glasbene turneje, menda da si napolni baterije, čeprav so nato vzklile govorice, da si želi spet najti pravo pot in se vrniti k veri. Še več, igral naj bi se celo z idejo o ustanovitvi lastne cerkve. A se je sprva odločil za redno udeleževanje bogoslužja v bližnji cerkvi, kar pa se je nazadnje končalo z nesrečo. Vsaj za paparaca, ki ga je zvezdnik, ko se je odpeljal izpred cerkve, zbil s svojim terencem.

Bilo je okoli pol desetih zvečer. Pred eno od losangeleških cerkva se je drenjala množica, morda malce glasnejša in bolj vznemirjena, kot bi bilo pričakovati od ljudi, ki se po večerni molitvi napotijo domov. Vzrok? Justin Bieber. A ne ker bi ga oboževalci prosili za avtograme, temveč ker so ga na cedilu pustile vozniške spretnosti. Ko je speljal izpred cerkve, sicer počasi, je poskušal razgnati nekaj najvztrajnejših paparacev, a pri tem enega spregledal in trčil vanj z velikanskim jeklenim konjičkom. Kljub slovesu slabega fanta je skočil iz avtomobila in na tleh ležečega moškega, ki se je v bolečini prijemal za koleno ter glasno kremžil, ob njem pa je ležal raztreščen fotoaparat, povprašal po počutju. »Dobro sem, a če si ti v igri, je bilo kaj podobnega slej ali prej pričakovati,« naj bi se – tako očividci – pošalil ranjenec. Reševalci so ga odpeljali v bolnišnico, policija pa je zatrdila, da ni utrpel resnejših poškodb. 

Tečaj varne vožnje

Justin Bieber je vozniški izpit opravil že pred leti, pa vendar pevcu ne bi škodilo, ko bi morda malce osvežil svoje avtomobilske veščine ali šel na tečaj varne vožnje. Nesreča pred cerkvijo je namreč že drugi pevčev incident za volanom v tem mesecu. Nista se namreč še odvrtela dva tedna, odkar ga je policija zaustavila in oglobila, ker je med vožnjo govoril po mobilniku.

 

Deli s prijatelji