VSESTRANSKI

In kaj bo res storil seksi Ryan Lochte?

Objavljeno 12. januar 2013 22.41 | Posodobljeno 12. januar 2013 22.42 | Piše: K. C.

Od priprav na olimpijske igre do modne linije in iskanja sorodnih duš.

Ryan Lochte (ZDA).

Ameriški plavalec Ryan Lochte se bo zgledoval po Cheryl Cole, Paris Hilton, družini Kardashian in še številnih drugih. Aprila bo namreč začel predvajati svojo resničnostno oddajo z naslovom Kaj bi storil Ryan Lochte? (What Would Ryan Lochte Do?). Šov si bo mogoče ogledati na televizijskem programu E!. V šestih epizodah bodo kamere sledile Lochteju, ki je sam sebe poimenoval za kralja Gainesvilla, mesta na Floridi, v katerem živi. Gledalci bodo spremljali športno, poslovno in zasebno življenje 28-letnega petkratnega olimpijskega prvaka.

Športni del šova bodo priprave (s trenerjem Greggom Troyem) na olimpijske igre v Riu de Janeiru, ki bodo leta 2016. Te bodo že njegove četrte. Prvič je nastopil v Atenah (leta 2004 je tudi prvič postal olimpijski prvak, dobil pa še srebrno kolajno), nato v Pekingu (leta 2008 je osvojil dve zlati in dve bronasti medalji), lani pa je uspešno priplaval do petih medalj v Londonu (dobil je po dve zlati in srebrni ter eno bronasto). Gledalci ga bodo seveda videli tudi na tekmovanjih.

Kot modni oblikovalec

V resničnostnem šovu se bo Lochte predstavil še kot modni oblikovalec. Tako bomo lahko videli njegovo modno linijo oblačil, prej pa je že oblikoval čevlje. Pokazal bo obsežno zbirko (ima okrog 150 parov) svoje najljubše modne dodatke. Seveda ne bo pozabil na prijatelje in družino, s katerimi se bo ukvarjal v prostem času. Spoznali bomo njegovo mamo Ike, starejši sestri Kristen in Megan, mlajšega brata in njegovo sostanovalko Devon ter nečake.

Najbolj zanimiv del resničnostne oddaje pa bo za večino gotovo iskanje Lochtejeve sorodne duše. Lani je njegova mati izjavila, da njen sin zaradi natrpanega urnika nima časa za iskanje ljubezni, zato se raje zadovolji z dekletom za eno noč. Bomo videli, ali se bo pred televizijskimi kamerami lahko ustalil. Sicer pa za plavalca to ne bo prvi nastop pred kamerami. Te ga spremljajo seveda tudi med nastopi, jeseni pa se je preizkusil celo kot igralec v najstniški seriji 90210, priznal pa je, da bi rad zaplesal v šovu Dancing with the Stars.

Izvršna producentka bo njegova zastopnica Erika Wright. Ustvarjalci pričakujejo veliko gledanost zaradi njegovih uspehov na olimpijskih igrah in zaradi njegovega značaja. Z nastopi na poletnih igrah je požel veliko pozornosti, njegova prednost pa je tudi edinstven pogled na svet, trdi glavna urednica razvedrilnega programa na E! Suzanne Kolb. »Zelo prikupna osebnost je. Seksi in zabaven. Verjamem, da se bodo med gledanjem njegovega šova ljudje razvrstili v tri kategorije: nekateri si bodo želeli biti on, drugi bodo hoteli spati z njim, tretji pa si bodo zaželeli, da bi bil njihov sin, je prepričana Kolbova.

Deli s prijatelji