VIŽE

Zven prepričal s podoknico

V oddaji Slovenski pozdrav to sezono izbirajo podoknice. Dvanajst fantovskih sestavov bo s petjem osvajalo dekleta.
Fotografija: Fantje iz skupine Zven so se v oddaji Slovenski pozdrav veselili zmage. FOTO: Skupina Zven
Odpri galerijo
Fantje iz skupine Zven so se v oddaji Slovenski pozdrav veselili zmage. FOTO: Skupina Zven

Člani skupine Zven, bolj znani kot a capella pevske zasedbe, so letos posneli prvo avtorsko pesem in jo naslovili Dobro jutro, moja draga. In prav z njo so se predstavili v oddaji Slovenski pozdrav, ki v tej sezoni gosti novo rubriko Slovenska podoknica.

S krstnim televizijskim nastopom je skupina prepričala tudi tričlansko žirijo v oddaji in fantje so postali prvi zmagovalci podoknice. »Na to smo zelo ponosni in se vsem zahvaljujemo za podporo in zaupanje,« je dejal Rajko Kelemina, eden od članov skupine Zven, ki v tej sestavi deluje dobro leto, člani pa so glasbeniki z večletnimi izkušnjami. Rajko je najdlje v glasbi, bolj ga poznamo kot basista v Ansamblu Akordi, prej je bil član številnih drugih ansamblov, kot so denimo Alkimisti, Fantje izpod Rogle in še bi našli katerega.


Zvenovec je +Ervin Šega, ki je slovensko glasbeno sceno obnorel pred leti v skupini Casanova, danes pa vodi različne pevske zbore in vokalne sestave. Marko Klančnik je izjemen tenorist in član skupine Sonus, ki je pred leti prejela plaketo za najboljšo vokalno zasedbo v Sloveniji. Lovro Sadek se je skupini pridružil kot zadnji, vsi pa ga najbolje poznamo kot člana Poskočnih muzikantov in radijskega moderatorja na radiu Štajerski val. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije