VSESLOVENSKI POSEBNEŽI

Zmelkoow se poslavljajo v slogu

V 30 letih so izdali deset cedejev, nekaj vinilk in kaset ter posneli nekaj najbolj odbitih videospotov.
Fotografija: Zmelkoow se bodo sprehodili čez svojo glasbeno zgodovino in pripravili izbor najboljših, najljubših in najbolj bizarnih skladb. FOTO: TOMAŽ POVODNIK
Odpri galerijo
Zmelkoow se bodo sprehodili čez svojo glasbeno zgodovino in pripravili izbor najboljših, najljubših in najbolj bizarnih skladb. FOTO: TOMAŽ POVODNIK

Primorski in vseslovenski posebneži Zmelkoow se januarja leta 2023 poslavljajo. Morda prvič, morda za vedno, tega še ne vemo. Kot se za skupino njihovega kova spodobi, pa se bodo poslovili v slogu, z velikim poslovilnim koncertom, ki bo 25. januarja v Kinu Šiška.

Za ta korak so se odločili glede na težke čase, ki ob globalnem segrevanju, lokalnem zmrzovanju, bacilih in jedrskih grožnjah nakazujejo, da se prav lahko zgodi, da bo Zemljo ali vsaj del njenih prebivalcev vzel vrag, preden dvakrat pomežiknemo. In ker morda ne bo časa, da bi se vljudno poslovili, so se odločili, da se bodo za vsak primer prvič poslovili pravočasno in napovedano.

Če pa se morda izkaže, da so preveč pohiteli, bodo organizirali, kot se za bend njihovega staža in let spodobi, veliki povratni koncert. Tega ne vedo, pravijo glasbeniki, vedo pa, da se nam januarja obeta nora zabava. 

Več iz te teme:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas