Za polko je sam odigral vse inštrumente

Bojan Lugarič je v karanteni posnel skladbo Ostanimo doma. Sam je posnel je tudi videospot, in to kar z mobilnim telefonom.
Fotografija: Vsestranski glasbenik Bojan Lugarič se je domislil genialne ideje. FOTO: FB
Odpri galerijo
Vsestranski glasbenik Bojan Lugarič se je domislil genialne ideje. FOTO: FB

Bojan Lugarič iz Rogaške Slatine, vodja ansambla Slovenski zvoki, je glasbeni mojster in multiinštrumentalist, ki ima doma lastni snemalni studio, v katerem snemajo nove melodije številni znani in tudi manj znani glasbeniki. A ker se v tem času glasbeniki ne smejo družiti in je po večini doma sam, se je domislil genialne ideje. Kar sam je zaigral na vse inštrumente in posnel polko s pomenljivim naslovom Ostanimo doma. Prav tako je z mobilnim telefonom posnel videospot in tako dokazal, da se tudi muzikanti v teh razmerah kar dobro znajdejo.

Sicer pa Lugarič tokrat ni prvič sam odigral in posnel igranja na vse inštrumente, na tak način je že pred časom nastala polka z naslovom Ples pod kozolcem. Prav tako je svoje mojstrstvo dokazal s polko V Kostrivnici in skladbi Nad Tržičem. Tako kot mnogi drugi glasbeniki tudi on srčno upa, da se bo karantena kmalu končala in bomo lahko vsi malo svobodneje zadihali.


Še posebno za to navijajo vsi člani Slovenskih zvokov, ansambla, ki je lani praznoval 20-letnico obstoja, 4. junija pa so nameravali posneti koncert z gosti sredi idiličnega parka v Rogaški Slatini. Trenutno še ni znano, ali bo zaradi pandemije to mogoče, a Bojan upa, da jim bo uspelo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije