Za Čuke je vse fajn

Čuki so tudi uradno izdali novo skladbo, ravno pravšnjo za zabave. Pesem je tudi uvodna špica oddaje Pri Črnem Petru, ki se vrača.
Fotografija: Čuki že promovirajo novo pesem Vse je fajn.
Odpri galerijo
Čuki že promovirajo novo pesem Vse je fajn.

»Vse je fajn, če fajn smo ljudje,« v najnovejši skladbi pojejo priljubljeni Čuki. Omenjena glasbena skupina je po več kot 30-letni karieri še vedno zelo priljubljena pri poslušalcih, in to tako najmlajših kot tistih malce starejših in tudi mladih le še po srcu. Jože Potrebuješ, Matjaž Končan, Jernej Tozon in najmlajši čuk Miha Novak skrbijo, da njihovim oboževalcem nikoli ni dolgčas.
Oddaja Pri Črnem Petru, ki jo vodi Jasna Kuljaj, se ta petek vrača na zaslone. FOTOGRAFIJI: PLANET TV
Oddaja Pri Črnem Petru, ki jo vodi Jasna Kuljaj, se ta petek vrača na zaslone. FOTOGRAFIJI: PLANET TV

Prav vsem je namenjena nova, živahna in temperamentna pesem, ki gre hitro v uho in se spogleduje z latino rimi. »Vse je fajn je prava pesem za vesele dni, prav takšne, kakršni prihajajo zdaj, počitniški in pustni. Čuki se vsako leto še posebno veselimo pustnega časa, ki ga za spremembo od običajnih nastopov ne preživimo v elegantnih oblekah, ampak se vsako leto našemimo v kaj izvirnega. V kaj se bomo letos, boste izvedeli vsi, ki boste v Litiji, Medvodah, na Ptuju ali v ljubljanskem Cityparku ter mariborskem Europarku, kjer bomo predstavili tudi to pesem,« pravi Jože Potrebuješ.

Pravzaprav pa njen refren že poznajo gledalci oddaje Pri Črnem Petru, ki se ta petek vrača na Planet TV, saj so geslo Vse je fajn uporabili kar za uvodno špico omenjene glasbene in razvedrilne oddaje, ki bo za začetek pustno obarvana. Gledalce in občinstvo v najbolj zabavni televizijski gostilni bodo, med drugim, zabavali Rebeka Dremelj, Ansambel Roka Žlindre in pevka Regina. Obudili bodo tudi spomin na Evrovizijo, v ta namen so v goste povabili skupino Abba, v člane te legendarne skupine se bodo prelevili znani obrazi iz oddaje Pri Črnem Petru, gledalci pa bodo ugibali, kdo so.


Sicer pa junake v gostilni skupaj z voditeljico Jasno Kuljaj v novi sezoni čaka nov izziv, saj je gostilna, v kateri se radi zberejo, ostala brez najemnika. Staknili bodo glave in zadevo vzeli v svoje roke. »No, pri takšnih likih, kot sedijo za omizjem oddaje Pri Črnem Petru, nikoli ne more biti dolgčas. Že pri pisanju scenarijev in kasneje na snemanjih se noro dobro zabavamo, in to se odraža tudi na televizijskih zaslonih,« pravi avtor oddaje Potrebuješ. In doda: »V oddaji je zelo veliko improvizacije in trudimo se, da bi bile norčije čim bolj pristne. Tudi takrat, ko ne gre vse po načrtu.«
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije