GANLJIVO

Vsak verz je nastal po resnični zgodbi (VIDEO)

Poslušalce ganila nova pesem Modrijanov, posvečena celjski porodnišnici Melodijo je napisal Matjaž Vlašič, besedilo frontman Blaž Švab.
Fotografija: Modrijani so v pesmi Ime očeta zelo čustveni. FOTO: osebni arhiv
Odpri galerijo
Modrijani so v pesmi Ime očeta zelo čustveni. FOTO: osebni arhiv

»Pesem Ime očeta Modrijani posvečamo Porodnišnici Celje, kjer so nam prijazni in strokovni delavci pomagali v najlepših in intimnih trenutkih naših življenj. Sploh pa so prav tu na najlepši možen način začeli pisati svojo življenjsko zgodbo naši mali modrijani in dve modrijanki. In nikoli ne bomo pozabili, kaj so storili za nas,« je ob rojstvu nove skladbe z naslovom Ime očeta dejal modrijan Blaž Švab, ki je nazadnje postal mladi očka.


Videospot je dobil tudi filmsko zgodbo, ki jo je posebej za to pesem režiral Perica Rai, v njem pa vidimo mlado generacijo nadarjenih igralcev. »To sta Tine Ugrin, ki je bil nazadnje opažen v slovenskem filmu Ne pozabi dihati, ter Ylenia Mahnič, ki je med drugim igrala v filmu Nika, pa tudi drugi igralci Jani Kolman, Matej Kolman, Meri Avdič, Maja Bizajl, Anes Rekić, Lola Jevtič ter Jasenko Omerović,« še razkrivajo modrijani Franjo in Peter Oset, Rok in Blaž Švab ter Sergije Lugovski, ki so pesem že predstavili poslušalcem na koncertih Modrijani osebno februarja, tik pred epidemijo, zdaj pa so jo tudi posneli in ponudili poslušalcem, ki jim je pesem seveda všeč, kot vse dosedanje Modrijanove. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije