NOVA PESEM

VIDEO: Seksi Nina po dveh dneh v akcijo

Ambiciozna pevka je nad novim videospotom navdušena.
Fotografija: FOTO: Facebook
Odpri galerijo
FOTO: Facebook

Mlada in uspešna Nina Donelli je ponovno pripravila pravo glasbeno poslastico. Čeprav ponavadi sledi trendom, se je tokrat odločila za malo bolj tradicionalno pesem in pokazala, da je pravi glasbeni kameleon. Nova pesem z naslovom Ljubav nema kraj vas bo v mislih odpeljala na morje, pa čeprav je koledarsko poletje še daleč.
 
»Vedno ko izbiram pesem, se mora v meni nekaj premakniti. Začutiti moram sebe v pesmi, zanašam se samo na svoje občutke. Včasih seveda povprašam še ekipo, kaj misli. Ko sta mi avtorja pokazala Ljubav nema kraj, sem vedela, da je to to. Pesem je čudovita, saj govori o tem, kako pomembna je ljubezen. Po hitrejši ritmih pa je bil tudi čas za malo bolj umirjeno pesem. Mislim, da bo mojim poslušalcem res všeč,« je o pesmi povedala seksapilna Nina.
 
Pesem je dobila tudi videoupodobitev, spot pa je Nina posnela dva dni po tem, ko je pesem prvič slišala.

»Proces od prvega poslušanja pesmi do izida je bil res kratek. Namesto te sem nameravala izdati drugo pesem, ki je že bila pripravljena, in tudi spot smo že posneli. Potem pa je prišla Ljubav nema kraj in dva dni po tem, ko sem jo slišala, smo že snemali spot. Enostavno me je začarala in želela sem, da jo čim prej predstavim publiki. Spot smo posneli kar v Srbiji, saj je kader super pa tudi vreme nam je služilo. Želela sem si sicer snemati v puščavi, ampak časovno ni bilo izvedljivo,« je potek snemanja spota opisala Nina.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije