GRD PADEC

VIDEO: Lady Gaga z odra telebnila med občinstvo

Objavljeno 19. oktober 2019 13.23 | Posodobljeno 19. oktober 2019 15.04 | Piše: A. L.

Napako mu je hitro odpustila, vprašanje pa je, ali si jo je tudi sam.

Lady Gaga. FOTO: Reuters
Nedavni koncert Lady Gaga v Las Vegasu je postregel z nepričakovanim vložkom, zaradi katerega so za nekaj trenutkov vsi utihnili. Zvezdnica je med izvajanjem pesmi na oder povabila enega od oboževalcev in mu skočila v naročje. S svojimi nogami ga je objela okoli pasu in nadaljevala šov. Razgrel se je tudi oboževalec, ime naj bi mu bilo Jack, ki je z Gago v naročju začel poplesavati, pri tem pa ni opazil, da se nahaja čisto na robu odra. S telesom se je obrnil za 90 stopinj in z eno nogo izgubil tla pod nogami. Z Gago v naročju je štrbunknil kakšen meter in pol globoko in pristal, ne boste verjeli, na Gagi.

S posnetka drugega oboževalca, ki je ujel celotno dogajanje, je slišati krike, a le na kratko. Lady Gaga je namreč kmalu spregovorila, da so vsi dobro, in hudomušno dodala: »Edino, kar ni v redu, je, da zdaj potrebujemo stopnice, da se lahko vrnem na ta prekleti oder.«

​Pevka je potolažila oboževalca, s katerim sta zgrmela z odra: »Mi lahko obljubiš nekaj? Si lahko zdajle oprostiš zaradi tega, kar se je zgodilo?« Dodala je še: »Meni se zdi to neverjetno. Tako rada se imava, da sva padla s tega prekletega odra.« Nato je skupaj z njim na odru zapela še pesem Million Reasons.

Nekateri so se na družabnih omrežjih razpisali, da je bil oboževalec pijan, a je ta to zanikal.Mimogrede, se še spomnite padca Madonne? Tudi ta je bil videti precej boleč. Najdete ga na povezavi.
Deli s prijatelji