NOV ALBUM

V svet poslala drugega otroka

Pevka Darja Gajšek je oboževalce razveselila z drugim studijskim albumom.
Fotografija: Ves čas epidemije je pridno ustvarjala nove skladbe, nekatere je poslušalcem že predstavila v minulih mesecih. FOTO: FACEBOOK
Odpri galerijo
Ves čas epidemije je pridno ustvarjala nove skladbe, nekatere je poslušalcem že predstavila v minulih mesecih. FOTO: FACEBOOK

Priljubljena pevka Darja Gajšek te dni kar žari od sreče. Razlog za njeno veselje je pravzaprav enostaven, a je za njo veliko vloženega truda in dela, da je lahko v svet poslala novega otroka. Ne pravega, Darji in njenemu Alenu namreč družbo še vedno dela le njuna edinka Ema, je pa pevka ponosno sporočila, da je luč sveta ugledal njen drugi studijski album z naslovom Objemi me.

Priznala je, da se je pred dnevi kot otrok razveselila snega. FOTO: INSTAGRAM
Priznala je, da se je pred dnevi kot otrok razveselila snega. FOTO: INSTAGRAM

»Vesela, hvaležna in ponosna ga pošiljam med vas v svet. Za mano sta dve leti ustvarjanja, snemanja doma in v tujini z ekipo izkušenih avtorjev. Upam, da boste katero od pesmi vzeli za svojo. Naj vam polepša čim več vaših trenutkov,« je na svoj drugi album ponosna simpatična pevka, ki si lahko te dni malce oddahne in si vzame čas za najbližje. Pred dnevi jo je tako izjemno osrečil sneg, ki je pobelil Slovenijo, Darja pa se je ob tem spomnila svojega otroštva.

»Se mi zdi, da mi prav manjkajo te snežne zime, ki smo jih imeli včasih. Pri nas se je takrat cela vas zbrala na enem hribu. Smučke in sani so bile super, ampak najbolj smo leteli, če smo v žakelj dali seno, to je šele bilo hitro kot blisk. Pa tudi kakšna dodatna buška je nastala,« se ob spominih zasmeji pevka, ki si pred vstopom v leto 2022 predvsem želi zdravja in da bi bilo leto bolj naklonjeno glasbenikom, kot sta bili minuli dve. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije