JAVNI LINČ

Tony Cetinski v globoki travmi

Državno tožilstvo v Pulju je namreč proti njemu vložilo obtožnico zaradi povzročitev prometne nesreče s smrtnim izidom.
Fotografija: Tony Cetinski. FOTO: Press Release
Odpri galerijo
Tony Cetinski. FOTO: Press Release

»Dragi moji, evo, spet se je začel val javnega linča, potem ko so vložili obtožnico (hvala dragemu Bogu, da je vložena, saj se bom le tako končno lahko zagovarjal). Za zdaj se ne bom branil javno v medijih, ker je to misija nemogoče, pa tudi zato, da ne bi vplival na sodišče. Nikomur ne bom zameril, kdor koli že določa vse te lažne naslove in sproža linč. To pustim za neke druge čase ter za sodišče. Nisem jaz tisti, ki sodi. Samo eden je Vsemogočen, pred katerega bomo vsi enkrat stopili,« je med drugim Tony Cetinski zapisal v objavi na svojem facebooku profilu.

Državno tožilstvo v Pulju je namreč proti njemu vložilo obtožnico zaradi povzročitev prometne nesreče s smrtnim izidom. V njej med drugim piše, da je tistega 3. novembra 2017 okoli 13.55 v ozki ulici v Rovinju do smrti povozil moškega. Da ni dobro pogledal, ali lahko vozi, da je vozil prehitro itd.

Ibrahim Kevljanin (62) iz Rovinja je namreč ležal na cestišču Puste ulice, Cetinski pa je zapeljal čez njega, pri čemer je moški umrl. Bil je sicer srčni bolnik in močno alkoholiziran.

Cetinski je v zapisu še dodal, da bodo na sodišču dokazali, da ni kriv. Da pa komaj živi po grozi, ki se je zgodila, saj je nesreča v njem pustila globoko travmo.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije