NOVA PESEM

Tako malo je treba, da smo srečni

Najlepše stvari se zgodijo ob pravi osebi, pravi Božidar Wolfand - Wolf.
Fotografija: Wolf je veliko nastopal vse poletje, a kljub zelo zasedenemu urniku pravi, da ne počiva in da ima lepih pesmi malo morje. FOTO: Grega Hočevar
Odpri galerijo
Wolf je veliko nastopal vse poletje, a kljub zelo zasedenemu urniku pravi, da ne počiva in da ima lepih pesmi malo morje. FOTO: Grega Hočevar

»Najlepše stvari se vselej zgodijo ob pravi osebi,« pravi legenda Božidar Wolfand - Wolf, ki po uspešnici Imela sva vse predstavlja novo, še bolj energično in zaljubljeno skladbo z naslovom Najlepše stvari. Pravi, da gre za pesem, ki slavi nežnejši spol in nasploh vse, ki živijo za ljubezen in pristen dotik.

»Tako malo je namreč treba v življenju, da smo srečni. Iskren pogled, objem in pa občutek, da veš, da si ljubljen in da ljubiš nazaj,« pravi glasbenik. Melodijo za skladbo je napisal sam, besedilo Rok Lunaček, za aranžma in produkcijo pa poskrbel Krešimir Tomec.

»Ista ekipa smo kot pri prvi skladbi in glede na velik doseg, ki ga je imela pesem Imela sva vse, verjamem, da bo tudi ta segla v dušo ljudem. Izjemno počaščen sem, da lahko počnem, kar počnem, da pojem, da se ljudje na moje pesmi zaljubljajo, poročajo in pišejo zgodbe, katerih del sem potem tudi sam. Glasba je zares en velik objem,« še pove.Videospot je delo priznanega mladega režiserja Roka Breznika in njegove ekipe Foto Factory, s katerimi je Wolf sodeloval že pri prejšnji skladbi. Posnet na dveh lokacijah, na gradu Štatenberg in Ptuju, prikazuje zanimivo zgodbo v dveh časovnih obdobjih. V njem nas Wolf popelje v preteklost, ko je kot mladi kitarist z glasbo izrazil svojo ljubezen, in ta je bila slišana.

Pri tem sta mu kot igralca priskočila na pomoč manekenka Neja Prosenjak in glasbenik Peter Kangler, celotno snemanje pa je, po besedah Božidarja, ne glede na to, da je bila ekipa izjemno mlada, potekalo zelo profesionalno.

»Vzdušje je bilo zelo prijetno, veselo in vsi smo se trudili, da bo vse najboljše izpadlo. Vmes smo imeli manjši zaplet, saj smo zaradi nešteto del na cesti izgubili pol ekipe! Povsod so bile ograje, zaprte ceste in kar nekaj časa smo potrebovali, da smo našli pravo pot do središča Ptuja,« še v smehu pove Wolf. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas