NOVA USPEŠNICA

Suženj virtualne ljubezni

Moči sta združila pevka nekdanje skupine Leeloojamais in član Siddharte.
Fotografija: V treh letih sta nanizala kar zavidljiv nabor uspešnic. FOTO: Osebni arhiv 
Odpri galerijo
V treh letih sta nanizala kar zavidljiv nabor uspešnic. FOTO: Osebni arhiv 

Po nekaj uspešnicah je dvojec Lara Love & Sky v eter spet dostavil uspešnico. Tokrat sta se Lara Love, širši javnosti znana kot pevka nekdanje skupine Leeloojamais, in Sky, sicer Jani Hace, član skupine Siddharta, podala v virtualni svet in novi skladbi nadela naslov Anima.

Brez slabe vesti

»To je zgodba o moškem, ki je zasvojen z virtualnim svetom in se predaja ženskam na spletu. Anima je ikona, ki jo vsak dan opazuje. Je neizprosna, vsak dan ga vabi v svet omame in zabave. Ta zasvojenost ga vodi v brezizhodno situacijo, ko postane suženj virtualne ljubezni, ne ve pa, kje je meja med resnično in umetno vsebino. Vsi smo postali sužnji sodobne tehnologije, ujeti v mrežo pasti. Predajamo se neštetim užitkom, ki nam jih ponuja splet, in brez slabe vesti ne razmišljamo o posledicah,« o sporočilu skladbe pravi avtorica besedila Lara.

Videospot za skladbo je ustvaril Rok Predin, nastal pa je s pomočjo domačih posnetkov in animacij. Glasbeni gost v skladbi je Tadej Košir, ki je posnel solo kitaro in se tudi pojavi v videospotu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije