KOT PTICA

Štajerski Brendi združil moči z didžejem

Pevec predstavlja novo skladbo, ki že napoveduje izid nove zgoščenke. Posnel jo je tudi v remix verziji z znanim didžejem Johnyjem.
Fotografija: Skladbo z naslovom 60 let je predstavil konec januarja. FOTOGRAFIJI: OSEBNI ARHIV
Odpri galerijo
Skladbo z naslovom 60 let je predstavil konec januarja. FOTOGRAFIJI: OSEBNI ARHIV

Štajerski Brendi nam po skladbi z naslovom 60 let, ki je namenjena vsem tistim, ki so praznovali ta jubilej in jo je predstavil konec januarja, predstavlja kar dve noviteti. N
Štajerski Brendi predstavlja novo pesem Kot ptica.
Štajerski Brendi predstavlja novo pesem Kot ptica.

ova je skladba z naslovom Kot ptica, za katero je glasbo in aranžma ustvaril Boris Jelenko, za odlično besedilo z ljubezensko tematiko pa je tudi tu poskrbel Drago Horvat. Ker je skladba Kot ptica Štajerskemu Brendiju zelo všeč, se je odločil, da jo bo svojim poslušalcem predstavil še v remix verziji. V ta namen se je povezal z znanim didžejem Johnyjem, ki je voditelj zelo priljubljene oddaje Petkova pumpa.


Štajerski Brendi in DJ Johny pa že napovedujeta, da to ni bilo njuno zadnje sodelovanje, temveč lahko pričakujemo še kakšno skladbo v remixu. Sicer pa v novi pesmi Kot ptica pevec dvori svoji izbranki. Zapoje ji, da je brez nje kot ptica, ki ne more leteti, da je kot ogenj, ki ne more goreti, ko pa se nežno stisne k njemu, se mu zdi, kot da je ves svet njegov. Obenem pa omenjena skladba že napoveduje izid nove zgoščenke, ta naj bi izšla proti koncu leta. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas