EVROVIZIJSKO RAZOČARANJE

Srce parajoč odziv Gruzijke, ko jo je izločila Slovenija (VIDEO)

Gruzijo je na letošnji Evroviziji zastopala pevka Iru.
Fotografija: Iru je v polfinalu pokazala, da je odlična vokalistka. FOTO: Phil Noble Reuters
Odpri galerijo
Iru je v polfinalu pokazala, da je odlična vokalistka. FOTO: Phil Noble Reuters

Evrovizija lahko ponudi veliko sreče. Žal pa tudi veliko razočaranja, kar je po včerajšnjem nastopu občutila gruzijska pevka Iru. Po spletu je zaokrožil posnetek, na katerem lahko vidimo izjemno razočaranje Gruzijke po izpadu v polfinalu. 

Za njen izpad je, kot nam je razkril piarovec skupine Joker Out, Gregor Zalokar, kriva ravno Slovenija. Kot je dejal, sta bili zadnji v igri za finale Slovenija in Gruzija, a kot je znano, se je Slovenija uvrstila dalje. Skladba Echo, ki jo je zapela ta gruzijska predstavnica, bi si vsekakor zaslužila uvrstitev v veliki finale, tako kot si ga je slovenska, a žal je v sobotnem finalu ne bomo slišali.

Po razglasitvi Slovenije za finalista je bilo kar nekaj razočaranja videti tudi pri 16-letnem Victorju Vernicosu, ki je zastopal grške barve. A fant lahko z dvignjeno glavo zapušča letošnjo Evrovizijo. Nastopati na tako velikem dogodku pri tako rosnih letih je uspeh. Velik uspeh.

Sobotni spektakel si bo mogoče ogledati v neposrednem prenosu na TV Slovenija 1. Ste pripravljeni na eksplozijo dobre glasbe in vrtiljak čustev? Mi v uredništvu smo. O dogajanju bomo poročali v živo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije