DUET

Senidah in Dino na spletu sprožila vojno

Priljubljena pevka in zvezdnik sta posnela duet. Njuna pesem je razdelila ljudi, kritiki pevki sporočajo, naj se upokoji.
Fotografija: Senidah, ki Dina obožuje od mladih nog, je zvezdniškega pevca navdušila s svojim glasom. FOTO: INSTAGRAM
Odpri galerijo
Senidah, ki Dina obožuje od mladih nog, je zvezdniškega pevca navdušila s svojim glasom. FOTO: INSTAGRAM

Izjemna slovenska glasbenica Senidah, ki je pred dvema letoma s svojimi hiti osvojila Balkan, je te dni upravičeno ponosna. Luč sveta je končno ugledal njen duet z zvezdniškim pevcem Dinom Merlinom, pesem z naslovom Dođi pa sprožila pravo spletno vojno.


Medtem ko nekateri njune nove pesmi ne morejo prehvaliti, v zgolj 24 urah je celo dosegla dva milijona ogledov, so se našli tudi kritiki, ki so naši pevki zabrusili, naj odide v pokoj. »Po duetu z Dinom Merlinom se lahko Senidah kar upokoji,« se glasi le eden izmed izjemno ostrih komentarjev, ki so jih nekateri namenili priljubljenima glasbenikoma. »Leto 2021 se je šele dobro začelo, a je njuna pesem zagotovo na seznamu pesmi za najslabšo pesem leta,« je zapisal nekdo na twitterju.

Kljub številnim kritikam pa Senidah kar žari od sreče, razkrila je, da se ji je izpolnila ena največjih želja v življenju. Delala je z Dinom Merlinom, ki ga obožuje od mladih nog. »Sanjala sem o tej fotografiji, zvoku njegovega glasu, svojem odsevu v njegovih očeh. Ne bi si mogla želeti več! Do tega človeka imam ogromno spoštovanje. Hvala, ker vidiš dobro v meni,« je pod skupno fotografijo, ki jo je objavila na svojem profilu na instagramu, zapisala Senidah. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas