NOVA PESEM

Seksi Učiteljice s prazničnim presenečenjem (VIDEO)

Nekaterih daril ni mogoče kupiti ...
 
Fotografija: Praznično darilo za vse privržence. FOTO: Bojan Dragojević
Odpri galerijo
Praznično darilo za vse privržence. FOTO: Bojan Dragojević

Končno je prišel veseli december, ki ga tudi članice popularne hrvaško-slovenske skupine Učiteljice obožujejo. Letošnjega so Ana, Silvia in Andrea čakale še z večjo nestrpnostjo, saj so pripravile novo. že 16. pesem. Njen naslov je Gdje je dom, posnet pa je tudi že videospot. Dekleta, ki se lahko pohvalijo, da imajo njihovi videospoti na youtubu že skoraj vrtoglavih 200 milijonov ogledov, vas tudi tokrat ne bodo razočarala.
Nova pesem seksi Učiteljic. FOTO: Bojan Dragojević
Nova pesem seksi Učiteljic. FOTO: Bojan Dragojević
 
»Pesem govori o slovesu od svojih najdražjih in pa seveda o tem, da ne glede na to kako daleč smo, nikoli ne pozabimo na to koga imamo radi in kje je naš dom,« so povedale. »Mislim, da je tema pesmi aktualna, veliko ljudi kljub praznikom ne more biti doma s svojimi najdražjimi. Tudi nam se to zaradi nastopov in potovanj velikokrat zgodi,« nam je o pesmi dejala Ptujčanka Ana Vurcer.  
 
Učiteljice so nam povedale, da bolj kot to, da same dobijo darila, veliko raje obdarujejo druge. In prav to so želele storiti z novo pesmijo. »Če bomo nekomu z našo pesmijo polepšale december, narisale nasmeh na obraz ali pa v oči priklicale kakšno solzico, potem je naš cilj dosežen,« pravijo.

»Pesem in videospot smo snemale v Beogradu s stalnima sodelavcema Dušanom Bačićem in Bojanom Dragojevićem,« je razkrila Ana. »Največ preglavic nam je na snemanju delal umetni sneg, saj je padal s tako hitrostjo, da nas na posnetku sploh ni bilo videti.«

Čustvena pesem s posebnim sporočilom 

»December je za nas čas, ki ga preživimo delovno, na nastopih. Rade imamo te zimske koncerte, ljudje so bolj sproščeni, nekaj čarobnega je v zraku, tako da nam je povsod lepo. Vsako leto se z veseljem udeležimo tudi humanitarnih nastopov in na ta način pomagamo drugim. Imamo pa pravilo, da na božični večer ne nastopamo. Tega so seveda veseli naši domači, ki nas najbolj pogrešajo,« so povedale Učiteljice. »V novem letu si želimo predvsem zdravja. Marca bomo praznovala že šest let našega obstoja, nato pa načrtujemo izdajo svojega drugega albuma, česar se seveda zelo veselimo.«
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije