TO JESEN

Seks v mestu kot miniserija

Sarah Jessica Parker v nadaljevanju priljubljene nanizanke And Just Like That ... bo jeseni na ogled na HBO Max.
Fotografija: Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker in Kristin Davis FOTOGRAFIJE: Instagram SJP
Odpri galerijo
Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker in Kristin Davis FOTOGRAFIJE: Instagram SJP

Nekaj dni po odmevnih potrditvah igralske zasedbe se je začela produkcija težko pričakovane oživljene serije Seks v mestu, v kateri pa ne bo odločne in seksi Samanthe. Sarah Jessica Parker, ki bo ponovila oziroma nadaljevala vlogo Carrie, je na družabnih omrežjih delila vrsto fotografij s snemanja nove miniserije z naslovom And Just Like That ... (še najboljši prevod bi bil In kar tako ...).

Fotografije sicer niso razkrivale preveč podrobnosti, a so kljub temu sprožile navdušenje med oboževalci in oboževalkami pred leti strašno priljubljene nanizanke Seks v mestu.
 

Vrnitev v New York


Parkerjeva je fane odpeljala tja, kjer se je vse začelo: pred vhodna vrata newyorške opečnate stanovanjske stavbe, kjer je njena junakinja Carrie Bradshaw živela v vseh šestih sezonah Seksa v mestu in v dveh celovečernih filmih. »Navdušena in prestrašena sem,« je zapisala Sarah Jessica Parker in virtualno prikimala scenaristu in režiserju Michaelu Patricku Kingu.
Parkerjeva je na instagramu objavila delčke scenarija.
Parkerjeva je na instagramu objavila delčke scenarija.

Igralka je čez nekaj dni še naprej delila nostalgične objave oziroma fotografije delčkov scenarija pred prvo bralno vajo igralske zasedbe. Pokazala je tudi fotografije ploščic z imeni številnih igralcev iz priljubljene HBO-jeve serije, med katerimi so Kristin Davis (Charlotte York), Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) in Chris Noth (Gospod Živina). Prav v tem času se je tudi razvedelo, da bodo svoje vloge v miniseriji, ki naj bi že to jesen doživela premiero na pretočnem kanalu HBO Max, ponovili tudi Mario Cantone (Anthony Marantino, načrtovalec Charlottine poroke in prijatelj), Willie Garson (Stanford Blatch, Carriejin gejevski prijatelj), David Eigenberg (Mirandin mož) in Evan Handler (Charlottin odvetnik in drugi mož).


In čeprav so številni mediji poročali, da se Chris Noth ne bo vrnil kot Carriejin ljubimec Gospod Živina, so njegovo udeležbo potrdili prejšnji mesec.
 

Brez Samanthe


Manjkala pa bo Kim Cattrall, ki je igrala odločno piarovko Samantho Jones. Cattrallova leta 2017 ni želela nastopiti v tretjem filmu iz franšize Seks v mestu; v tistem času so se širile novice o hudem sporu s Parkerjevo v zakulisju snemanja serije. Cattrallova je tedaj v pogovoru s televizijskim voditeljem Piersom Morganom predlagala, naj njeno vlogo predajo »etnični« igralki.


In čeprav Samanthe ne bo v seriji In kar tako ..., so njeni avtorji očitno nekako sprejeli nasvet Cattrallove in v stalno igralsko zasedbo dodali Saro Ramirez. Mehiška igralka, ki je zaslovela v nanizanki Talenti v belem (Grey's Anatomy), bo nastopila v vlogi Che Diaz, lezbijke, nebinarne komičarke in voditeljice podkasta. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije