PRIDOBITEV

San Di Ego z novim pevcem

Kombinacija karizme in neverjetnega glasu.
Fotografija: Matic Nareks je zapriseženi rocker.
Odpri galerijo
Matic Nareks je zapriseženi rocker.

Epidemija koronavirusa je dodobra premešala karte tudi pri rock skupini San Di Ego, ki se v novo koncertno sezono podaja z novim pevcem ter tudi prenovljeno produkcijsko in avtorsko ekipo. Nastaja že material za naslednji album, septembra bosta izšla prvi singel in videospot z naslovom Vse besede. Fantje obljubljajo, da bodo tudi v prihodnosti ostali zvesti rock'n'rollu, pristnosti in dobremu vzdušju pod odrom.

Imajo novega člana. Fotografiji: KAJ 5 PRODUKCIJA
Imajo novega člana. Fotografiji: KAJ 5 PRODUKCIJA


Kdo pa je Matic Nareks, novi pevec zasedbe? Je priznani vokalist in učitelj petja iz savinjske regije, čigar glasbeno udejstvovanje in nastopi govorijo zgodbo o pristnem rock'n'rollu. S svojo karizmo ter neverjetnim vokalom je z nastopi v različnih glasbenih skupinah prepotoval odre tako doma kot tudi po tujini ter si jih v 15 letih in na več kot 500 nastopih delil z marsikaterim zvenečim imenom glasbene industrije. Matic o sebi pravi, da je glasba njegovo poslanstvo, pristni rock pa še toliko bolj.


Po novem ga bomo lahko spremljali v sodelovanju z odlično glasbeno skupino San Di Ego. Verjamemo, da smo s to združitvijo priča novemu poglavju rock glasbe v Sloveniji. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije