URBAN VIDMAR

S Štango v vroče poletje: dekleta v bikinijih in zabavni ritmi

Primorski glasbenik Urban Vidmar poskrbel za vroče poletne ritme raggeatona.
Fotografija: Urban Vidmar med snemanjem videospota FOTO: OSEBNI ARHIV
Odpri galerijo
Urban Vidmar med snemanjem videospota FOTO: OSEBNI ARHIV

Mlad in simpatični primorski glasbenik Urban Vidmar se ob dekletih v bikinijih ter zabavnih ritmih svoje nove skladbe z naslovom Štanga očitno počuti odlično. Od umirjenih balad se je očitno za nekaj časa poslovil, saj je nedavno posnel novo skladbo v živahnih poletnih ritmih raggeatona z naslovom Štanga. Ta je povsem drugačna od čutne skladbe Ne me pozabit', s katero nas je raznežil spomladi. Pravzaprav je nova skladba prava poletna bomba. »Z njo se tudi vračam v zabavne vode, kjer sem se vedno počutil najbolj doma,« pravi simpatični Primorec, ki je tudi sicer znan po svojih poletnih hitih.

»Štanga je malce bolj nagajiva pesem, za katero sem prepričan, da se bo še kako prilegla na vročih (poletnih) zabavah, ko smo vsi malce nagajivi,« hudomušno pripomni Urban, ki je Štango zasnoval s svojo preizkušeno ekipo. Melodijo je napisal njegov najboljši prijatelj Theo Čebron, sicer kitarist priljubljene skupine Zvita feltna, besedilo je delo Roka Lunačka, vse skupaj pa je začinil producent Blaž Hribar.

»Upam, da boste pesem začutili, kot sem jo začutil jaz, in da bomo nanjo skupaj žurirali vse do jutra,« pravi Urban, ki je že dodobra zakorakal v poletno sezono, saj mu nastopov ne manjka. Priložnosti, da Štango slišite v živo, bo torej veliko. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas