PADEC

Priljubljeni glasbenik z berglami na oder

O zdravju priljubljenega glasbenika Jasona Derula ni pojasnil. Nastopil tudi v invalidskem vozičku in prestrašil oboževalce.
Fotografija: Zase pravi, da se nima za seks simbol, čeprav so njegovi nastopi precej zapeljivi. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Zase pravi, da se nima za seks simbol, čeprav so njegovi nastopi precej zapeljivi. FOTO: Guliver/Getty Images

Eden najbolj vročih svetovnih glasbenikov Jason Derulo je veliko priljubljenost pridobil s svojimi singli, seksi hip hop plesnimi vložki in akrobatskimi nastopi, milijone oboževalk pa vzdihuje tudi zaradi njegovega videza. Kot je med našim nedavnim srečanjem na koncertu v Zagrebu povedal, sam sebe ne vidi kot seks simbol. Pred dvema mesecema pa pozornosti ni vzbudil z novim singlom ali svojo podobo, ampak z zdravstvenim stanjem. Na letališču v Tokiu so ga namreč opazili z berglami, nato pa še v invalidskem vozičku. Fotografije so nemudoma obšle svet in med njegovimi oboževalci sprožile veliko zaskrbljenosti. Ni prvič, da se mu je primerilo kaj podobnega. Pred sedmimi leti je bil 29-letni megazvezdnik prisiljen odpovedati svetovno turnejo. Med pripravami nanjo je med vajami plesnih vložkov nesrečno padel na glavo in si poškodoval vrat. Kot so poročali, si je zlomil hrbtenico in se izognil paralizi po neverjetnem čudežu. Čez čas je okreval, vendar njegovih zdravstvenih težav ni bilo konec.

Tudi če odmislimo že nekaj let staro, a očitno še vedno aktualno uganko o njegovem domnevnem padcu po stopnicah v Cannesu, ki vsake toliko spet pride na plan, mu je poškodba iz leta 2012 morebiti pustila posledice. Zanimivo je, da tako Derulo kot njegov menedžment še vedno vztrajno zanikata, da bi po stopnicah v Cannesu padel on, čeprav se strinjajo, da mu je moški, ki se mu je nesreča zgodila, izjemno podoben. Kljub temu mnogi še vedno verjamejo, da je po stopnicah zgrmel Derulo.
A bolj kot ta, lahko bi rekli že prežvečena zgodba je skrb vzbujajoča sedanja. Zakaj bergle in invalidski voziček, se ne ve. Bržkone je nenavadno, da nihče ni dal kakšnega odgovora. Še bolj pa je šokiral pevec. Nedolgo zatem je nastopil na koncertu na berglah in v invalidskem vozičku, kar je sprožilo različne odzive med oboževalci. Eni so bili navdušeni nad njegovo odločitvijo, da kljub stanju ne odpove koncerta in ne razočara oboževalcev, drugi pa so bili skeptični. Je zvezdnik res tako poškodovan, da mora pri hoji uporabljati bergle in invalidski voziček? Ali pa gre za pretiravanje ali celo reklamni trik? In če je res poškodovan, zakaj sili na oder, namesto da začasno odpove ali prestavi nastope in povsem okreva?

Nov singl in film

Leta 2012, ko je zaradi poškodbe odpovedal turnejo, je oboževalcem poleg pojasnila napisal, da mu pomenijo vse na svetu in da obljublja, da bo z njimi spet takoj, ko bo to mogoče. Nemalo se jih sprašuje, zakaj tako ni ravnal tudi tokrat.

Oboževalci mu pomenijo vse na svetu, pravi. FOTO: Guliver/Getty Images
Oboževalci mu pomenijo vse na svetu, pravi. FOTO: Guliver/Getty Images

Sicer kljub temu da nihče ni podal uradnega pojasnila glede Tokia in se še vedno ne ve, za kaj je šlo, Derulo nastopa. Posnel je novo skladbo Mamacita, v sodelovanju s priljubljenim Portoričanom Farrukom, režiral pa je tudi spot.

Derulo sodeluje v filmski adaptaciji predstave Mačke in je del zvezdniške ekipe, v kateri so še Jennifer Hudson, Idris Elba, Taylor Swift, Ian McKellen, Judi Dench, Rebel Wilson in James Corden. Premiera bo predvidoma 20. decembra. Snema težko pričakovan nov album, ki bo po štirih letih premora peti po vrsti. Snemanje se je zavleklo, saj so pet mesecev snemali Mačke. Ali je k zamujanju pripomoglo tudi njegovo nihajoče zdravstveno stanje, ni znano. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije