VIDEOSPOT

Pevka očarala dvakrat starejšega

Giuliano in Nina Donelli sta videospot posnela na Obali.
Fotografija: Hrvaški pevec in Nina v duetu z naslovom Žali nas more FOTOGRAFIJI: ROK MAVER
Odpri galerijo
Hrvaški pevec in Nina v duetu z naslovom Žali nas more FOTOGRAFIJI: ROK MAVER

Mlada in uspešna pevka, 23-letna Nina Donelli kljub temu, da ni nastopov, ne izgublja upanja in ustvarjalne žilice. Trenutno je tako zelo zagnana, da se že pripravlja na največji regionalni festival CMC, za katerega je moči združila z 48-letnim hrvaškim zvezdnikom Giulianom. Skupaj sta posnela srce parajočo balado, ki bo zagotovo pustila glasbene sledi. »Sodelovanje oziroma duet z Giulianom se je zgodil spontano, idejo je dal Nenad Ninčević, avtor pesmi.

Ko jo je napisal, je dobil vizijo, da bi to midva znala zelo dobro skupaj odpeti. Zanimivost tokratnega sodelovanja je, da sem se z Giulianom osebno spoznala šele na snemanju videospota, saj nama razmere niso dopuščale, da bi skupaj snemala v studiu. To je zelo nenavadno, pa imam za seboj že kar nekaj sodelovanj. Pri tokratnem besedilu bi skoraj gotovo bilo lažje, da sva skupaj, saj je pesem precej globoka, morda najbolj odrasla med mojimi. Govori o tem, da ima ljubezen več dimenzij kot samo med moškim in žensko. Zame je recimo na prvem mestu družina,« je o pesmi in snemanju s hrvaškim zvezdnikom povedala postavna Nina. Videospot so posneli na Obali, še izvemo.
Čeprav zadnje leto ni prav veliko nastopala, pridno ustvarja nove pesmi.
Čeprav zadnje leto ni prav veliko nastopala, pridno ustvarja nove pesmi.

»Zelo dolgo že ustvarjam glasbo in ogromno se je že zgodilo. Tokrat smo pesem pripravili za CMC festival, za katerega nismo bili prepričani niti, ali bo letos izvedljiv. Duet smo posneli ločeno in ne v paru. Videospot bi morali snemati v Splitu, ampak smo se morali prilagoditi, saj bi premik ekipe čez mejo za seboj povlekel veliko stroškov in prilagoditev, na katere nismo niti pomislili. Tako je bilo bolj enostavno, da Giuliano pride k nam,« je še dodala Nina in nam zaupala, česa se najbolj veseli: »Iskreno se veselim prvega nastopa v živo po zelo dolgem času. CMC festival se bo letos odvil v Vodicah in tudi, če to ne bo, kot je bilo včasih, bom prvič po zelo zelo dolgem času stala na odru in mojemu veselju ni konca.« 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas